Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 5. huhtikuuta 2018

Näytelmät ja Gold Rush Run 2018

24.3 käytiin Kemijärven ryhmänäyttelyssä, josta Lelulle JUN ERI4 ja Keinolle AVO ERI4. Kuma  hienosti PU2 VA-SERTin kera! Illaksi ajeltiin erkkariin Kuopioon, ja sunnuntaina 25.3 kehäiltiin. Keinolle AVO ERI ja Lelulle JUN ERI. Reissut meni hyvin, ja vaikka Lelu aloitti juoksut juuri reissuun, ei ne häirinneet ketään. 


Seuraavaksi mennään Rovaniemen ryhmikseen 28.4, ja harkinnassa olisi myös pieni reissu toukokuun alussa.

29.3-2.4 olikin sitten odotettu reissu, kun suuntasimme jokavuotiseen koiravaljakkokisaan Gold Rush Runiin Tankavaaraan. Ajoin kuuden koiran luokassa, MD6 jonka matkana oli 2 x 45km. Lauantaina ajo meni hyvin, koirat juoksivat tasaisesti ja kaikki ohitukset menivät erinomaisesti. Harmillisesti muutamaa kilometriä ennen maalia Delta laittoi jarrut pohjaan - pehmeä ja upottava ura oli ollut sille liikaa. Aikaa kului paljon tilanteen kanssa säätämiseen, ja lopulta vastoinkäymisten jälkeen ylitimme maaliviivan Delta hihnassa reen vieressä. Keskeytin kisan samantien, mm. reki meni juuri ennen maalia rikki. Näinollen emme startanneet sunnuntaina ollenkaan, harmitus oli suuri, mutta tällaista tämä on. Ennen vastoinkäymisiä koirat kuitenkin juoksivat hyvin, ja kokonaisuudessaan olivat reissun päällä hienosti. 


Lauantain lähtö, tiimissä juoksi johdossa Kara ja Wimma, vauhtiparissa ensikertalaiset Deri ja Tika, ja pyörässä Delta ja Owen.

Ei kommentteja: