Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Talvikauden lopettelua


















Rekiretket on tältä talvelta ajeltu, lunta vielä piisaisi mutta lämmin ilma on pehmentänyt jo urat ajamattomaan kuntoon. Ajovälineeksi vaihtuu kärry, mönkijä ja pyörä, vielä kun jäät sulaisivat niin alkaisi koirilla myös uimakausi. :) Ensi kuussa huskeja menee taas leikkuupöydälle ja kuviin, myös Kuma käy virallisissa kuvissa. Lelu ja Koru kävivät silmäsyynissä kuun alussa ja molemmilla todettiin säihkynäkimet kirkkaiksi ja terveiksi, jee! 
Huonompia uutisia saatiin myös - Tiko-papparainen kävi ontumisen ja takapään oireilun vuoksi kuvattavana. Tikon vasemmasta polvesta löydettiin nivelrikkoa, luupiikki ja luumuodostumaa. :( Positiivista oli, että selässä ei ollut muutoksia viiden vuoden takaiseen spondyloosisiltaan ja lonkatkin olivat edelleen siistit. Vasemman polven tilanne ja sen synty jäävät mysteeriksi, onko kyseessä ollut tapaturma vai iän kulumaa, joka polven nykyisen kuntoon on saanut. Tikolle aloitettiin Carthrophen-pistoskuuri ja nivelravinteiden syöttö jatkuu normaalisti.

Tulevana viikonloppuna pyörähdetään Rovaniemen ryhmänäyttelyssä Lelun ja Keinon kanssa. Kovasti on näyttelylistaa kertynyt myös alkukesään asti, vaikka uskon, että kuukauden päästä ollaan bikinikunnossa... 

Ei kommentteja: