Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 24. joulukuuta 2016

Helsinki Winner & Voittaja 2016

Pari viikkoa sitten oli vuoden viimeinen reissu. Reissussa käytiin yhdessä Keinon kasvattajan Sannan ja kaverin Katin kanssa. Keino pääsi minun kanssa kahdestaan reissunpäälle, ja onhan se vaan niin hieno poika.
Lauantaina Helsinki Winnerissä, tuomarina Tapio Kakko, Keino hienosti JUN EH3, ja sunnuntaina Voittajassa Saija Juutilaisella JUN EH. Reissussa treffatiin myös Keinon siskoa Lystiä (Savumerkin Yötön Yö), joka oli hommissa Lappalaiskoirat RY:n rotuständillä koko viikonlopun. Reissu oli kaikinpuolin mahtava niinkuin aina. Keino on helppo matkustuskaveri, yltiöpositiivinen kaikkien kaveri. Pienellä oli niin hauskaa ja ihmettelemistä isolla kirkolla.

Meillä arki mennyt muuten normaalisti, koirilla ajeltu, vaikka kilometrit ei tälle kautta päätä huimaa. Tuskin kisoissa tänä kautena käydään, ensi vuonna sitten. Nartuilla alkaa olla juoksu kausi, kaksi seitsemästä juossut plus Rae pieni vain 8kk aloitti ensimmäisensä. Näistä kun selvitään taas, niin omistajat kuin lauman pojat, niin hyvä tulee..

Konsti otti osumaa Sitkalta, joka luulee omistavansa koko haaremin täällä. Lopputuloksena Konstille ylähuuleen repeymä, johon kaksi sulavaa tikkiä sisälle ja päälle viisi poistettavaa. Kovin ei Konstia hidasta, antibioottikuurin sai päälle, ja tänään jouluaattona juoksi sitten päin puuta. Lopputulos siitä: kipeä jalka, hetken pompotteli kolmijalkaisena, nyt alkaa näyttää jo paremmalta muutaman tunnin jälkeen.. Kyllä säikäytti, kun törmäys oli sen verran raju ja Konstikin huusi. Onneksi näyttää että säikähdyksellä tosiaan selvittiin, seurataan muutama päivä, kipulääkettä ja kylmää..

Rae tosiaan aloitti ensimmäiset juoksunsa, vain vajaa 8kk ikäisenä. Koru näyttää tulevan seuraavana perässä, ja huskeista kaksi on juoksuna tälle talvea juossut. Pojat on pysyneet kasassa toistaiseksi. :D Viime kesähän meni niin, että jokaikinen narttu juoksi juoksuna limittäin niin, että kun yhdeltä loppui tärpit toisella alkoi. Rumbaa kesti kolme kuukautta. Nyt toistaiseksi meno rauhallisempaa..

Seuraavat näytelmät on Kuopiossa jalostuspäivillä, jonne ilmoitan Konstin, Keinon ja Rakeen. Hotellihuonekin on jo varattuna, joten on taas reissu jota odottaa. :)

kuvat c Elina Saavalainen


Lysti ja Keino
sisko ja sen veli 9kk


Yksi tapahtuma on jäänyt päivittämättä. 3.11.16 jouduimme saattamaan laumamme vanhimman, leonbergi Nallen viimeiselle matkalle 9,5-vuotiaana. < 3

Maxigor Moonstone "Nalle"
2.4.2007 - 3.11.2016


Koirat sai joululahjoiksi makoisat luut, joulu on vietetty rauhallisissa merkeissä. Hyvä vaipua hetkeksi loppuvuoden viettoon, ja kohta suunnata katse kohti tulevaa vuotta. Jouluja kaikille!

Ei kommentteja: