Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Lappalaiskoirien ER

Erkkari oli reilu viikko sitten ja voi että oli taas niin kivaa! < 3 Ilmoitettiin kaikki viisi pörröä kehään, joista Koru ja erityisesti Tiko edusti karvatonta syysmuotia. Rae kävi ensimmäistä kertaa kehässä myös, ja Keino toista kertaa. Jessica esitti Korun ja Rakeen, ja kuvista päätellen hyvin oli minun neuvoja (käskyjä) noudattanut kuinka haluan että tytöt näytellään. :D

Lauantaina käytiin toko kisoissa Konstin kanssa. Tämä koe meni ihan plörinäksi, sormia napsauttamalla hihnan päässä vaihtui koira samalla sekunnilla kun astuttiin kehänauhojen sisäpuoelle. Täysin selvää yksiselittäistä syytä en vieläkään ole keksinyt, mutta ei se mitään, saatiin me puoliteholla pari onnistumistakin ja kuitenkin itselleni jäi ok fiilis tuomarin tsemppien vuoksi. Saatiin kokonaisvaikutukseksi pyöreä täysi 10, koska uskalsin lopettaa viimeisen liikkeen (seuruu) kesken ja lopettaa kokeen siihen. Tunsin Konstin rajat ja halusin jättää sille onnistumisen ja kivan tunteen, vaikka muuten oli mennytkin huonosti, josta sitten tuomari minua rohkeasta vedostani palkitsi. Lopputulema oli siis kolmostulos ja meno passiivista, mutta seuraava kerta on taas uusi kerta. :)

Näyttelyssä sitten oli toki paljon tuttuja mukana - ehdottomasti huipuinta oli, kun mukana meiningissä oli kehässä asti Keinon veli Naava (Savumerkin Yhdeksäs), Rakeen sisaruksia kolme Liemu, Pyry ja Malla, sekä turistijoukoissa Tikon lapsi Guti (Hippusen Ainutlaatuinen). Ihanaa oli nähdä kaikkia Konstin lapsia ensimmäistä kertaa sitten luovutuksien.

Konstin ja Sissin lapsia
vas. Liemu (Lapin Neidon Jäänmurtaja), Rae, Malla (Sydäntenmurtaja) & Pyry (Koodinmurtaja)


Tiko ja Koru edustivat nakumuotia, Tikolle VET H ja Korulle AVO H. Rae esiintyi pikkuisissa narttupennuissa ensimmäistä kertaa, ei sijoitusta. Konstilla meni aivan uskomattoman hienosti, kovatasoisessa porukassa erkkarissa AVO ERI, AVK2, SA, PU4 ja VA-SERT! Keino repäisi vieläkin paremmaksi, ollen ROP-pentu ja päivän päätteeksi BIS3-pentu!!! Aivan mahtavaa! Rakeen pentueveli, eli Keinon pikkuvelipuoli Liemu oli pennuissa heti Keinon jälkeen PUP2 KP:llä. :) Kyllä oli mahtava päivä.







< 3




Ei kommentteja: