Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Siilinjärvi RN

Eilen meni melkein kirjaimellisesti koko vuorokausi näyttelyhommissa. Aamulla starttasimme klo 5:30 yhdessä Sannan (knl Savumerkin) ja Katin kanssa kohti Siilinjärven ryhmistä. Kaikki kolme pörröä lähti kotoa mukaan, ja Sannalla ja Katilla hihnan päässä olivat Ruska (Pörröpöksyn Vuonjas) sekä Sonja (Ahulin Sonja). Perillä näyttelypaikalla olimme kymmenen aikoihin. Sonjalla on juoksut, mikä toi lisämaustetta kokoonpanoon, Tiko ja Konsti olivat hyvinkin innostuneita tästä matkaseurasta. Näyttelypaikalla Konsti oli kovin levoton silloin kun mitään ei tapahtunut, mikä purkautui pillipiiparina, mutta minkäs sitä koira vieteilleen mahtaa.

Lappalaisia oli ilmoitettu hurjat 55 kappaletta, tuomarina toimi Eija Lehtimäki, knl Orso-Farm. Konsti meni porukasta kehään ensin ja yllättikin päivän päätteeksi kyllä todenteolla: AVO ERI, AVK2, SA, PU3 ja VASERT. Tuomari kehui erityisesti Konstin karvanlaatua sekä tehokkaita liikkeitä. :) Läheltä siis liippasi viimeinen SERT mutta älyttömän tyytyväinen tulokseen! :D

Tiko pyörähti kehään seuraavana, sekin ylläti, ollen VAL ERI, VAK1, SA, PU2! Oli melko jännää olla ensimmäistä kertaa yhtä aikaa kehässä sekä Tikon että Konstin kanssa. :D Sanna esitti Konstin PU-kehässä.

Sonja esiintyi junnuluokassa ollen JUN ERI, JUK2, SA. Koru sai täysin nakuna EH:n, mikä oli positiivinen yllätys. Ruska esiintyi valioluokassa ollen VAL ERI, VAK4, SA. Päivä oli pitkä ja lämmin vaikka vesisadetta luvattiin, kotona oltiin lopulta illalla yhdeksän jälkeen. Reissu oli kuitenkin enemmän kuin onnistunut, hyvä seura ja mukava päivä. Seuraavat näytelmät on täysin kysymysmerkkinä, messari luonnollisesti kiinnostaa mutta saattaa olla että tänä vuonna mennään ilman yhtäkään koiraa, oho!


c Piia Jauhonen
Mittasuhteiltaan & luustoltaan hyvä uros. Hyväilmeinen pää. Hyvä stoppi. Kuono voisi olla täyteläisempi. Hyvä runko & häntä. Hyväasentoiset raajat. Tasapainoiset liikkeet. Oikea karvanlaatu. Väri kaunis tummanpunainen soopeli.
VAL ERI, VAK1, SA, PU2


c Laura Posti
Erittäin hyväntyyppinen, mittasuhteiltaan hyvä, riittävä luustoinen uros. Riittävän vahva, aavistuksen kiilamainen pää. Hyvä runko & häntä. Oikein kulmautuneet raajat. Tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu, mutta pohjavilla puuttuu.
  AVO ERI, AVK2, SA, PU3, VASERT


c Laura Posti
Hyvät mittasuhteet ja luusto. Kaunisilmeinen pää. Hyvä runko. Hieman pysty lantio. Komea häntä. Hyvin kulmautunut edestä, takaraajat ulkokierteiset ja polvikulma saisi olla voimakkaampi. Oikeanlaatuinen turkki, jota saisi olla runsaammin. Takaliike saisi olla voimakkaampi.
AVO EH 

Ei kommentteja: