Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Vauhdikasta kesän alkua

Niin paljon on taas tapahtunut tässä kuukauden aikana, ettei kaikkea enää jaksa edes muistaa. Lyhennetty pikaversio kaikesta siis luvassa.

Ensimmäisenä mainittakoon, että olemme muuttamassa, jippii! Saimme ihan oman paikan, omakotitalon, tonttiakin löytyy... Muuttoa siis luvassa kesän alusta lähtien, joten kiirettä pitää.
 

- 3.5 käytiin Haapaveden ryhmiksessä, josta Konstille hienosti AVO ERI1, SA! Turkkia ei ollut tuomarin mieleen tarpeeksi, jonka takia ei sitten sijoittunut enää PU-kehässä. Hieno tulos jokatapauksessa, seuraava kehäily onkin tulevana lauantaina Hyrynsalmella. Tänne nyt tosin sattuneista syistä en vielä tiedä pääsemmekö menemään, vaikka ilmoitettu on, katsotaan..

- 4.5 Nalle-leomme kävi tutkittavana, koska oli muutaman päivän oireillut etupäätään. Nalle ei kyennyt menemään maate normaalisti, ja vasta kipulääkkeella kykeni olemaan edes jotenkuten maate. Kuvista löytyi hurjia muutoksia, jotka tulivat shokkina eikä kukaan osannut odottaa... Rintanikamissa on muutoksia, rappeumaa, kalkkeutumaa, välilevyt puuttuvat muutamasta välistä... lisäksi löytyi siitä ja muualta spondyloosia. Diagnoosi oli suuri shokki, koska koskaan 8-vuotensa aikana Nalle ei ole oireillut aiemmin. Ei olisi voinut uskoa että kuvat olivat edes saman koiran... Nalle on nyt kipulääkekuurilla, oireita ei ole. Oma iloinen itsensä on ja touhuaa muiden mukana. Nalle oli ilmoitettu Kajaanin ryhmikseen, mutta luonnollisesti ei olla sinne nyt menossa.

- Koru kävi myös ultrassa kahteen kertaan, ja valitettavasti ultra näytti tyhjää. Itse kuitenkin olen vielä epävarma, onko se oikeasti tyhjä vai voisiko siellä kuitenkin olla jotain, koska minusta näyttää että maha on muuttunut taas viime viikosta ja nisät punoittavat ja ovat muuttuneet... Joten tätäkin jännitämme..

- 12.5 Tikon aussilapset, Armahani Goldstonet täyttivät pyöreän vuoden! Kuvissa ylhäältä alas Digger ja pentueen emä Veikko, Freya, Midas, Willow ja Nugget vuosikkaat pienetsuuret. < 3











- Viime viikko oltiin roadtrippingillä, johon kuului mm. Wolfdogs RY:n leiri. Mukavaa arjesta irtautumista. Samaan syssyyn, suunnitellusti mutta silti vähän puolivahingossa ja ekstemporeen mutkan jälkeen käytiin kyläilemässä, ja tältä kyläreissulta tarttui sitten mukaan minulle unelmien täyttymys.. Useamman vuoden olen tästä haaveillut, ja nyt mahdollisuus suotiin, enkä voinut olla tarttumatta tilaisuuteen... Näin ollen pohjoiseen matkasi mukana 11kk-ikäinen, pienisuuri mustavalkea puolisilmäinen YAKUTIAN LAIKA, Sitka! < 3



Sitka on vielä kovin epävarma nuori poika, mutta yhteiselo on lähtenyt sujumaan paremmin kuin uskalsin odottaa... tulevaisuudessa toivottavasti Sitkasta on lisä minun pörrökarvavaljakkoon. < 3 Yakutian laika on vielä harvinainen rotu, eikä se ole edes FCI:n tunnustama. Jännä nähdä mihin meidän tie vielä vie..



Nyt on muutakin menossa tällähetkellä, joten nähtäväksi jää mihin kaikkialle päästään ja mitkä vain on pakko nyt jättää käymättä. Liminka oli tarkoitus olla seuraava näyttely, huomiseen asti on aikaa pohtia asiaa, mutta koska samaan syssyyn tulee mm. muutto, niin saattaa olla että jää välistä. Tottistelujakin oli, mutta ne varmaan pakosta nyt jäävät pois. Nyt keskittyminen ja energia menee pääpainotteisesti muuttohommissa ja Sitkan opettamisesta maailman menoon.

Ei kommentteja: