Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Paimennushommia ja pentuja

Käytiin keskiviikkona Konstin kanssa Pellossa paimennushommissa. Konstin edellinen kokemus poroista on loppuvuodesta, kun se yhdessä Korun kanssa, ensimmäistä ja viimeistä kertaa, lähtivät oma-aloitteiselle porojen paimennuspyrähdykselle. Koru tuli silloin miltei heti takaisin, Konsti paineli hommia kunnes sen mettästä löysin. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä että Konsti on siellä yksin juoksennellessaan "saanut" ajaa poroja rajattomasti, joka tietty sitten jäi sen mielenpäälle. Minnan luona aitaan mennessä tämä edellinen kokemus näkyi: aluksi Konsti oli aidassa asenteella, ja se kiihtyi jo ennenkuin edes pääsi irti. Henkseleitä paukuttelevalle pojalle sitten lopputulos oli se että sai poroilta aluksi palautetta pariinkiin otteeseen. :) Sen jälkeen sitten tajusi että tämä ei nyt voi näin mennä, ja homma alkoi luistaa. Alkoi lukea laumaa paremmin ja rauhoitteli poroja. Toimi todella itsenäisesti, kuitenkin minuun sopivasti yhteyttä pitäen ja minulle töitä tehden. Minnan sanoin Konstilla on kuulemma todella vahva kiertäminen. Lampailla Konsti oli rauhallisempi vaikkei taida olla niitä ennen edes nähnyt. Toimi stopparina ja opetteli taakse kiertämistä. Hyvin meni alkupalautuksien jälkeen päivä, ja mulle iski pieni kärpäsen puraisu! Toivon että päästään jatkamaan tätä pikkuhiljaa, niin mahtavaa hommaa!
Kuvia päivästä tulossa kunhan niitä kuvaajilta saan. :)


Ulkomaan lapset kasvaa ja kaunistuu. Australiaiset Goldstonet on jo 10kk, hui! Amerikkalaiset pikkusisaret kasvaa perää pitäen, ikää nyt 4,5vkoa. :)

Armahani Goldstone Geassi "Freya"

Armahani Goldstone Gaskaidja "Midas"

Armahani Goldstone Gierra "Willow"Sugarok x "Lucy"

Sugarok x "Desi" Taivalkosken sprinttikisoista myös muutama upea kuva, kuvaaja Tanja Loukusa, kiitos!!


Tulevat suunnitelmat kevään suhteen alkaa olla kohta ajankohtaisia. Misseily puolella tarkoitus olisi pyörähtää toukokuussa muutamissakin karkeloissa, ja niin on vaan tarkoitus tuo meidän sporttiversio Unnikin ilmoittaa kehiin kerran tahi kaksi! :D Sehän nauretaan pihalle koko touhuista, mutta pakkohan se on käydä näyttämässä miltä "oikean" labbiksen tulisi näyttää.. ;) Unnilla oli myös synttärit ihan äsken, täytti perjantaina 13.pvä kolme vuotta! Kuvat viime vuojen loppukesältä.Ei kommentteja: