Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Konsti kolme vee ja kevätreenejä

Niin se aika vaan rientää ja kuopuskin tuli jo aikuisten ikään, kolme vuotta tuli täyteen eilen 22.3, hurjaa!! Onko siitä oikeasti kohta kolme vuotta kun mulla on viimeksi ollut pentu, hui. Pitääkö tälle kohta tehdä jotain..

< 3 3-v! < 3
c Sanna Vinblad

Päivät on nyt menneet kouluhommissa, aina kun olen ehtinyt olen menny tarhalle muiden mukana ajelemaan koirilla. Viime viikolla treenimatkana oli n.20km/reissu, ja tällä viikolla on tarkoitus pidentää matkaa. Eilen tuli treenattua myös umpihanki-menoa, Astro ja Kara johdossa, Konsti ja Unni vauhdissa ja hukat pyörässä. Käännöksiä tuli useita ja rutiinireitistä poiketen, ja näinollen saatiin todella hyviä käännösharjoituksia alle. Pari kertaa mentiin kaikille tuntematonta reittiä, toinen täydessä umpihangessa metsässä. Kara ja Astro etenivät hyvin ja päättäväisesti, vaikkei umpihanki treeniä ole juurikaan tehty. Matkaa tuli vain 17,5km, mutta oli sitäkin hauskempi reissu!Tulevana lauantaina olisi mätsärit ja Kuusamo Sprint valjakkokisat. En tiedä mennäänkö kumpaankaan, vai vietetäänkö lauantai ajellen. Kohta alkaa taas tottistelut, kun valjakkoilukausi alkaa taas lähentyä hiljaisempaa vaihetta. Sila olisi tarkoitus käyttää BH-kokeessa, Unnille suunniteltiin ainakin AD-koetta. Konsti ja Zisk keskittyy tottisteluun ja toivottavasti pääsisi molemmat korkkaamaan alokas luokat tokossa ennen sääntöjen muuttumista.

Korulle suunnittelin myös AD-koetta tänä vuonna. Nyt vaan saa nähdä ehtiikö tälle vuotta, kun pentuhommat on nyt päällimmäisenä mielessä. Edelleen juoksuja odotellaan. Koru on majaillut kohta kuukauden verran kasvattajallaan. Juoksujen piti alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa, mutta niin vain kävi kuten aina tällaisissa tilanteissa kun juoksuja odottamalla odotetaan, eli Koru ei ollutkaan nyt kellontarkka kuten yleensä aina ennen, vaan panttaa juoksujaan edelleen. En tiedä pitäisikö tässä nyt itkeä vai nauraa, mutta kai tälläkin on joku oma tarkoituksensa... :D




Viime lauantaina australianmaalla oli Armahani-kennelin pentuetapaaminen, jossa mukana oli mm. muutama Goldstone-pentu ja emä Veikko! Kuvat c Shell Gurney.

Nugget (Goldstone Gonagas), Freya (G. Geassi) ja Tiger (G. Gollas) 10kk

Freya, Tiger ja Nugget ja emä Veikko


Nugget ja Freya

Tiger

Ei kommentteja: