Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 21. helmikuuta 2015

Pello RN ROP & SERT


Konsti yllätti toistamiseen, tälläkertaa Pellon ryhmiksessä. Tuomarina toimi Perttu Ståhlberg ja tykkäsi piipasta sen verran että päivän päätteeksi Konsti oli ROP ja sai toisen SERTinsä, HUHHUH! Lapinkoiria oli ilmoitettu tähän näyttelyyn peräti 50!! Avoimessa luokassa oli seitsemän koiraa.
Pari viikkoa sitten Konsti oli roppi ja eka serti ja nyt peräjälkeen sama rumba.. Ei taas ihan ensimmäisenä ollut mielessä aamulla kun neljältä kellon soittoon heräsi. :D Myös Tiko oli mukana pitkästä aikaa, tulokseksi VAL ERI2. 

Oli aika hienoa päästä taas RYP-kehään pyörähtämään, vastahan minä kaksi viikkoa sitten Nivalassa totesin että "jäähään nyt odottamaan ryhmiä että päästään Konstin kanssa siellä käymään kun ei Konsti enää sinne tule pääsemään"... Kyllä nyt on syöty sanat toistamiseen ja kunnolla. :) < 3








AVO ERI, AVK1, SA, PU1, SERT, ROP // Perttu Ståhlberg

  "Hyvä koko. Riittävä rungon pituus. Vahva kuono. Kallo saisi olla leveämpi. Hyvät korvat sekä kaula ja selkä. Niukasti kulmautunut edestä, paremmin takaa. Hyvä karva ja häntä. Liikkuu tasapainoisesti. Mukava luonne. Esiintyy hyvin." 



VAL ERI, VAK2
"Hyvä koko ja vahvuus. Oikeat mittasuhteet. Hieman nouseva kuononselkä. Pyöreät silmät ja kookkaat korvat. Hyvä kaula ja selkä. Tasapainoisesti kulmautunut. Oikeanlaatuinen turkki. Muhkea häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella."


Voi Piippa < 3

Ei kommentteja: