Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 16. helmikuuta 2015

Treenejä ja töitä

https://www.facebook.com/video.php?v=10153619978476562&set=vb.833111561&type=3
https://www.facebook.com/video.php?v=763675523685478&set=vb.100001291125656&type=3

Kotona kun oltiin ajeltiin koirilla potkurilla muutama lenkki. Hyviä suunta- ja häiriö treenejä tuli kauppareissuilla ja metsässä. Konsti ja Unni paranee joka kerralla eteenpäin. :) Käytiin myös Keminmaassa oleskelemassa muutama päivä ja silloinkin ajeltiin koirilla pikkureissuja, n. 10km. Koru juoksi yhdellä kertaa Ziskin kaverina kahdestaan ja sirppa teki aika erinomaista duunia! Ylhäällä toinen linkki Korun ja Ziskin pätkään...

Rovaniemellä oli eilen sunnuntaina Vetämisen Riemua- vetotreenikurssin ensimmäinen käytännöntreenipäivä, jossa mukana oli esimerkki koirina Nalle, Koru ja Unni. Unni ja Koru tekivät molemmat hienoa esimerkkityötä, Korukin teki muutaman ringin ja jopa veti hieman, ei jäänyt Unnista jälkeen! Koru myös näytti miten vetoa kannattaa aloitella, esim. motivoimalla ruoalla. Koru veti isoa rengasta perässä pari metriä ja näytti miten lähteä vetoa koiralle opettamaan. Unni oli hyvä johtajaesimerkki niinkuin aina. :) Käytiin myös viime viikon keskiviikkona Louella, jossa oli luentopäivä ja mukana oli Sila, Zisk, Unni ja Konsti. Jokaisella oli oma tehtävänsä päivän aikana ja kaikki suoriutui hommista hyvin. Konsti ja minä oltiin kouluttajaopiskelijoille "asiakkaina", ja meitä ohjeistettiin liikkeestä seisomisen opetteluun. Konsti yllätti ja oli todella hieno ja ennenkaikkea iloinen kun pitkästä aikaa pääsi minun kanssa kunnolla hommiin ja tottistelemaan! Edettiin melko nopeasti ja muutamilla toistoilla Konsti jo hoksasi homman juonen. Nyt on saatu hyvä pohja liikkeen opetteluun ja mulla helpompi jatkaa tästä eteenpäin kun alkuun saatiin muitten avulla. ;)

Korun juoksuja odotellaan, kovasti se käyttäytyy nyt rauhallisemmin ja apaattisemmin kuin normaalisti, mikä on Korulla aina merkki siitä että kohta alkaa. Jännä nähdä huijaako kuinka ja päättääkin pantata juuri nyt niitä, kun niitä oikeasti odotetaan. :D

Tulevana viikonloppuna mennään näytille Pelloon 21.2 ja sunnuntaina on taas vetotreenikurssit koirakoille, jossa taas osa omistakin pääsee hommiin. Konstin kanssa päästiin myös paimentamaan poroille, JES!! Tätä on odotettu ja nyt päästään! Mietin että ilmoittaisiko sen jopa taipumustestiin, vaan jää nähtäväksi. :D Mutta kovasti odotan paimennusta, en malta odottaa! Muitakin suunnitelmia on, jotka toivottavasti toteutuu, niistä lisää ajan kanssa.

Ystävänpäivänä käytiin Torniossa mätsärissä, jonne ilmottiin Sila, Unni, Nalle ja Konsti. Nalle ja Unni saivat punaisen nauhan, Sila ja Konsti siniset ja sijoittuvat lopulta kolmanneksi ja neljänneksi. Palkinnoksi saatiin luita ja namipussit.

Konsti Nivalassa

Ei kommentteja: