Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 26. helmikuuta 2015

Kurssin vetäjinä ja pentuja


Viime sunnuntaina oli jälleen Vetämisen Riemu-kurssi. Nyt oli aputyökoirina mukana Nallen ja Unnin lisäksi Konsti. Konsti kävi heittämässä parin kilometrin lenkin minun kanssa "ohjaajana", perässä tuli kolme muuta koirakkoa kicksparkeilla ja potkurilla. Konsti oli taas hieno, se veti yksin minua koko matkan, vain ylämäessä pikkuisen autoin, matka meni vielä suht joutuisalla vauhdilla. :) Konsti myös kääntyi jälleen paremmin käännöksissä, myös umpihangen yli (!), kuin aiemmin ja kun puheeksi asian otin niin Jessica kertoi että ovat tarhalla juniori-huskeja treenatessaan Konstin ja Karan kanssa jankanneet käännöksiä ja ajelleet umpihangessakin ja siellä kääntyilleet. Näyttäisi että tehojankkaaminen on vienyt koiria taas eteenpäin johtajahommissa. :)

Kaikilla kurssiosallistujilla meni hyvin, mukana kurssilla on vieraita ja tuttuja naamoja. Tuttuja naamoja on Miro lapinporokoira, joka oli nuoruusaikana Konstin paras painikamu. Lisäksi mukana on mm. lapinkoiratyttö Ronja (Cantavia Keijunkello). Ronja kokeili viimeisen kierroken vetohommia Konstin opissa ja hyvin meni karvapallovaljakko yhteen! :D Ja olihan se hienoa kun "valjakko" koostui pelkistästään kahdesta pörröstä. :) Vielä joku päivä ajelen tuollaisella isommalla, pelkistä pörröistä koostuvalla valjakolla...


Sitten yksi isompi uutinen joka on jäänyt kertomatta. Amerikkaan kennel Sugarokiin syntyi pari viikkoa sitten pentuja Tikolle ja Kiralle (Sugarok Xanadu)! < 3 Saldona soopeli narttu ja musta merkein poika. Pennut on kasvaneet kohisten ja kuulemma hyvän kokoisia jässiköitä jo nyt. ;) Pari kuvaa pienistä uusista tulokkaista sekä emästä.


 

ylhäällä vasemmalla emä Kira (Sugarok Xanadu)
vasemmalla alhaalla soopeli tyttö "Lucy" ja oikealla musta merkein poika "Desi"


Ei kommentteja: