Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 12. tammikuuta 2015

Vuoden aloitus kuvien kera

Hiljainen uuden vuoden aloitus alkaapi olla kohta ohi ja arki on osaltaan jo alkanutkin. Jessica lähti lauman kanssa töihin tarhalle ja minulle jäipi Koru seuraneidiksi. Korun kanssa tultiin Keminmaahan muutamaksi päiväksi vielä lomailemaan ennenkuin koulu ensi viikolla Kajaanissa alkaa. Tiko tykkäsi kun tuli seuraa ja pihalla ovat sitten rallatelleet ja painineet tehokkaasti.

Konstin ilmoitin Nivalan ryhmänäyttelyyn 7.2 eli sieltä sitten meidän näyttelyvuosi 2015 starttaa käyntiin. Siitä seuraava näytelmä taitaa olla Pellossa 21.2, jonne on tarkoitus mennä. Onneksi on vielä aikaa suunnitella kulkua ja majoituksia.

Nyt meillä on sitten myös uusi kulkupeli alla ja häkitkin saatiin takaosaan tuunattua. Hyvin pääsee taas koirien kanssa kulkemaan, joskin auto lähti Jessican mukaan joten me Korun kanssa nyt matkataan julkisilla. :) Kajaaniin lähdetään tulevana sunnuntaina ja pari viikkoa opiskellaan ahkerasti lähijaksolla. Majoitutaan koulun asuntolassa joten Korulle mahdollisesti tulossa uusia tuttuja ja kämppiksiä. :) Ei malttaisi odottaa että pääsee aloittamaan, jännittää!


Armahani pentuja, vas. Gierra "Willow" ja oik. Gaskaidja "Midas"



Armahani pentuja, vas. Gonagas "Nugget" (ihan ilmetty Tiko!) ja oik. Gollas "Tiger"

Ei kommentteja: