Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

2014

Vuosi alkaa ollla lopuillaan ja sehän tarkoittaapi katsastusta kuluneeseen vuoteen ja sitten katseen siirtämistä tulevaan. 5.12 Koru kävi silmätarkastuksessa ja tulos terveet silmät, mahtavaa! :) Samalla laitettiin putki verta menemään geenitestejä varten, Pompen-tulos tuli jo ja sen osalta Koru on N/N clear eli TERVE, loistavaa!! Pra-tulosta jäätiin vielä odottelemaan, eiköhän sekin tässä joulun jälkeen viimeistään tule. :) Näillä sitten päästään jatkamaan suunnitelmia, joista lisää ajallaan.

6.12 ajeltiin Jessican kanssa etelään, sunnuntaille 7.12 Voittaja-näyttelyyn jonne ilmoitettiin meidän kööristä Koru, Sila ja Zisk. Nalle lähti mukaan reissunpäälle tuttuja tapaamaan. Koru pudotti HETI ilmoittautumisen jälkeen karvaansa lahjakkaasti, ja oli (ja on edelleen) pohjavillaton sitten messarissa. Otin sen kuitenkin mukaan, ja koska hukka-kehät olivat samaanaikaan lappalaisten kanssa, päätin että vien Korun kehään mikäli Silan ja Ziskin kehiltä ehdin. Sirppa oli niin kalju ettei suurta vahinkoa tapahtunut vaikken lopulta sitä kehään ehtinytkään viedä.. Sila esiintyi valio-luokassa kahden vuoden misseilytauon jälkeen ja hienosti tulokseksi PN2 ja VA-CACIB! Zisk sitten, jolle ihan rehellisesti sanottuna odotin menestystä, menikin nappiin ja oikeasssa olin kun lauantaina ajaessa useaan otteeseen sanoin että Zisk on huomenna päivän ROP, ihan varmasti.. Niinhän se poika sitten oli! Ihan mahtava fiilis, loppulitania SERT, CACIB, ROP ja VOITTAJA 2014, U_P_E_A_A!!! Oli niin hieno tunne kun Jessica ja Zisk kävivät messarin isolla areenalla pyörähtämässä ryhmäkehässä, hui että! Tästä onkin hyvä sitten katsella se viimoinen näytelmä ja metsästää viimeinen SERTi Ziskille. :)

V-14 HeJV-12 BH AD Forever Wolf Be My Winning Wolf "Zisk"

Messarin jälkeen meidän uskollinen valkoinen pakumme sanoi lopullisesti sopimuksensa irti, jonka seurauksena minä ja hukat jäimme kotiin, vaikka piti mennä takaisin tarhalle Taivalkoskelle reissun jälkeen. Kuitenkin pakon edestä jäimme sitten kotimiehiksi, ja Jessica suuntasi Nallen ja Korun kanssa Rovaniemelle tarhahommiin. Nyt olemme sitten valmistautuneet joulunviettoon. Silalla on juoksut ja meno sitten sen mukaista... Jännällä odotan milloin Koru sitten aloittaa, oikeasti pitäisi olla vasta helmikuun puolivälin jälkeen mutta nähtäväksi nyt jää kun toinen jo juoksee.

Sitten uusimpia kuvia Australianmaalta Kultakivistä:

Gaskaidja "Midas"

Girdit "Cricket"

Geassi "Freya"

Nugget (Gonagas) & Freya (Geassi)

Gollas "Tiger"


Seuraava vuosi sitten onkin uusia tuulia myös emännän elämän kannalta. Pääsin opiskelemaan Kajaanin Ammattiopistoon klinikkaeläinhoitaja puolelle, ja koulu alkaa tammikuussa. Lähijaksoja on muutama, mutta suurimmaksi osaksi koulu on työssäoppimista ja etäopiskelua. Lähijaksolle otan mukaan todennäköisesti Korun, muut saavat touhuilla Jessican kanssa koulutus- ja valjakkohommia. :) Koti ei muuta Raahesta minnekään, vaan asustelen lähijaksot oppilaitoksen asuntoloissa. Päästään Korun kanssa viettämään kahden keskistä aikaa, ihan niinkuin "ennen vanhaan", kun edellisen kerran opiskelin. :D Uusia kuvia laumalaisista onpi kamerassa, koitanpa olla reipas ja ne vielä lisäillä viimeiseksi vuoden päivitykseksi, puhtia tuomaan tulevaa varten.


Suunnitelmia uuteen vuoteen 2015 on jos jonkinmoisia, ja tavoitteena saada kaikki toteutumaan. Koulu tietenkin vie luonnollisesti suurimman osan ajasta seuraavan reilun vuoden verran, katsellaan mitkä sitten lopulta taas toteutuu.
Pieni lista harrastusten kannalta muistiin mustaa-valkoisella.


T I K O
- jaksamisen ja voinnin mukaan muutamat näyttelyt, edelleen haaveissa se viimeinen CACIB

K O R U
- pentuja?
- edellisestä riippuen, näyttelyitä ja/tai tokoilua
- jälkeä
- mahdollisesti AD-koe

K O N S T I
- valjakkohommia, muutamat kisat? ja mahdollisesti käyttökoe
- näyttelyitä
- tokoa, alokas-luokan korkkaus
- jälkeä

MUU LAUMA
- Zisk MVA, alokas-luokka tokossa, TK1?, jälkeä
- Sila BH, jälkeä, valjakkoilua kisat ja käyttökoe
- Nalle veteraani-kehiä mahdollisimman paljon :), jälkeläisiä?
- Unni BH, taipparit, jälkeä, valjakkoilua kisat ja käyttökoe
- alaskalaiset Astro ja Kara valjakkoilua kisat ja käyttökoe, safarihommia, myöhemmin mahdollisesti kesähommissa kasvattajallaan, muuten
totuttelua kaupunkiin lisää ja personal trainer hommia muilleEiköhän sitä siinä taas ole hommaa vuodeksi ihan riittämiin. :) Nyt keskitytään vuoden viimeisiin viikkoihin ja otetaan rennosti, kerätään voimia uuteen nousuun ja emäntä koulua varten. 


Ei kommentteja: