Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

perjantai 16. tammikuuta 2015

Kyläläisiä ja Aivan Ihania muistoja

Viime elokuussa Tikon ja Hipun lapsista Milli (Hippusen Aivan Ihana) katosi. Milli oli luonteeltaan yksi hienoimpia lapinkoiria, joita olen tavannut. Sellainen varma ja hyväpäinen, iloinen ja avoin, touhukas ja silti rauhallinen. Sellainen lappalainen, joita ei enää joka päivä näe. Tiko ja Milli, myös Koru ja Konsti, näkivät useita kertoja ja hyvät leikit oli aina kaikilla, varsinkin isällä ja tyttärellä Löysin näitä tapaamiskuvia useampia, hienoja hetkiä. < 3









Nyt Millin perheessä on uusi lappalaistyttö, jonka Tiko pääsi tapaamaan eilen. Hieno pieni likka, Viima virallisesti Ikijään Joka Pojan Unelma. < 3 Tiko oli aika innoissaan pienestä kaverista ja toisinpäin. :) Molemmat saivat hyvät uudet kaverit toisistaan! Viima laittoi Tikoon vähän vauhtia, tulee jatkossakin laittamaan. Ei pääse vierivä kivi sammaloitumaan. ;)



Myös Hilma (Jehnajan Sensaatio) kävi kylässä


Korun PRA-tulos saapui viimein peräänkyselyjen jälkeen, tulokseksi B eli kantaja. Tällä mennään ja nyt katsellaan milloin alkaapi juosta. :) Minä tulin käymään kotona Raahessa pari yötä ennenkuin sunnuntaina suuntaamme Korun kanssa kohti Kajaania ja koulua. Koru jäi näiksi pariksi yöksi Keminmaahan vielä Tikoa viihdyttämään, ja sunnuntaina saapuu sitten remmiin mukaan. Otin Korulle nyt myös vakuutuksen, aiemmin ei ole ollut. Koru pitäisi vielä rokottaa tässä piakkoin, toukokuussa vanhenee.

Pian ollaan koululaisia, jee!

Ei kommentteja: