Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Treeniä, arkea ja junioreita

Pari viikkoa tässä välissä on mennyt vauhdilla, vaikkei mitään erityistä olekaan tehty tai tapahtunut. Viikko sitten oltiin koko talous tarhalla pidennetyllä viikonloppureissulla, ja päiväthän meni sitten ajellessa ja treenatessa koiria mönkkäreillä.

Oma lauma kävi pari kolmen ja kuuden kilometrin lenkkiä, aiemmin tutuksi tullutta moottoritonta punaista mönkijää vetäen. Hyvät treenit sai taas alle, kunnon lihastreeniä. :) Lisäksi Konsti ja Astro kävivät tarhan koirien kanssa isommassa tiimissä juoksemassa 9km lenkin. Koru pääsi myös valjaisiin ja liinoihin! :D Omassa porukassa 6km lenkille mönkijän eteen. Hyvinhän se mukana juoksi ja touhotti menemään, välillä muka pikku kropallaan nyki vähän muttei sillätavalla vetänyt vetänyt. Mutta hyvin oli porukan hengessä mukana. :)

Videoita on taas useampi, linkit niistä FB:hen.. olen laiska käyttämään Youtubea enää. :P Pahoittelen jos kaikki viedot eivät näy, asetuksissa on sitten rajoitteita mikäli eivät näy..

Korukin painattaa menemään:)

Tiistaina sitten palattiin kotia Raaheen ja lumiset valjakkomaisemat vaihtui syksyiseen lumettomaan  ja värittömään maisemaan ja tottisteluihin. Keskiviikkona käytiin kentällä reenailemassa, Koru eki ruokakuppi-paikkamakuun yhdessä Konsti kanssa, Konsti reenaili hyppyä, muutaman seuruun ja paikkamakuuta myös Ziskin kanssa, Zisk teki alokas-luokan liikkeet "kokeenomaisesti" (minä liikkurina) ja Sila otti pätkän seuruuta. Kaikki meni hyvin, Konstilla alkaa olla hyppy kasassa! Vielä pitää saada kuiten vähän lisää varmuutta ja matkaa vaihdella, kovin kaukaa ei vielä irtoa hyppäämään. Lisäksi minä teen (välillä huomaamatta) kropalla apuliikkeen, kun annan käskyn niin nytkähdän vähän eteenpäin nojaamaan (näkyy videolta). Muuten on jees! Hypyn jälkeen ruvetaan miettimään liikkeestä seisomista ja maahanmenoa.. vielä en ole miettinyt kuinka lähden näitä Konstille opettamaan.

Konsti hyppii ja Zisk makuussa


Torstaina Jessica piti luennon alakoulussa oppilaille. Mukana näytillä oli demo-koirina Unni ja Koru. :) Luennon alussa Koru tervehti oppilaita leipomalla (istuu/seisoo takajaloilla ja kuopii illmaa etujaloilla) ja luennon aikana Unni demonstroi kuinka koiran voi opettaa hakemaan tavaroita, esim. kenkiä tai kantamaan reppua. Lopuksi 160 oppilasta kävi tyttöjä lääppimässä ja rapsuttelemassa, ja voi kun likat nautti. Päivän rapsuttelu annos tuli kerralla saatua. :D

Eilen käytiin lenkkeilemässä metsäisessä maastossa miltei kymmenen kilometriä, koirat rallatteli irti ja painattelivat menemään. Ensi viikosta tulee melkoisen hiljainen, kun Jessica lähtee taas vapailta kohti Taivalkoskea ja tarhaelämää, ja kaikki koirat lähtevät mukaan. Yksin siis koko tulevan viikon, mitenköhän osaan olla ilman ensimmäistäkään nelijalkaista, en edes muista milloin viimeksi olen ilman yhtäkään koiraa ollut. :P Viikonloppuna onkin sitten suuntana Lieksa ja luento, mukaan lähtee kysymysmerkillinen määrä koiria, loput jää Tkoskelle hoitoon. Tottistelut jää siis nyt hetken tauolle, mikä ei yhtään haittaa, koirat saa levätä pään vaivoista ;) ja keskittyä valjakkohommiin..


Sitten vihdoin ja viimein niitä kuvia australianmaalta!! Luvattu kauan aikaa sitten ja tässä niitä nyt sitten olisi, eli Goldstone-pentuja. :)

Pennut on kasvaneet hurjasti ja pari on näyttäynyt muutamaan otteeseen jo kehissäkin. Kaikille menee kuuleman mukaan hyvin ja ovat oikein reippaita ja äärettömän iloisia penskoja!
< 3
Vasemmalla kuvassa Goldstone Ginttal eli Digger.Ginttal, "Digger" reippaana kehässä :D

....ja samallalailla iloisena kehässä veljensä Goldstone Gonagas, "Nugget" :D

Nugget < 3

Goldstone Geassi, "Freya" kokeilee agility-esteitä ja söpistelee < 3

oikealla Goldstone Gollas, "Tiger" ja oikealla ja alhaalla Goldstone Gaskaidja, "Midas"

Ei kommentteja: