Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 23. syyskuuta 2014

Syksy


Koru Norjan reissulla

Talvi tekee kovasti tuloaan ja blogi on ollut hiljaisena. Tuloksia on jäänyt päivittelemättä ja samalla myös tapahtuneita juttuja. Joten jälleen tönköllä pikakelauksella blogitekstiä.
Maailman voittaja näyttelykin oli ja meni. Oli kiva reissu vaikka ensin oli lähellä ettei meinattu edes reissun päälle päästä! Matkattiin yhdessä Sannan (knl Savumerkin) ja useamman koiran voimin autolla etelään, nukuttiin pari tuntia autossa ja lopulta näyttelyyn.
Lappalaisia oli ilmoitettu todella hurja määrä ja kehiäkin oli sen takia useampi. Ensimmäisenä kehään meni Koru joka sai kivalla arvostelulla AVO EH. Konstille sama tulos. Tiko sai sitten hienosti ERIn, josta olin todella tyytyväinen. Kaikille tuli kivat arvostelut (jotka on jossain..). Näyttelypäivä oli pitkä ja uuvuttava kun yöllä ei oltu nukuttu, mutta sitäkin rikkaampi! Oli hieno kokemus. :) MV:stä matka jatkui junalla kohti Tuusulaa ja yöpaikkaa, jossa oli myöskin meidän leo Nalle. Nalle oli naislomalla, ja lopputuloksia jännitetään vielä tässä pari kolme viikkoa.. toivottavasti saataisiin pikkuisia leoja maailmaan.

Tikon aussilapset ovat kasvaneet kohisten ja kehässäkin on keretty pyörähtää, tyttönen Digger oli hienosti Best Baby-puppy in Breed ensimmäisessä näyttelyssään. :) Näistäkin lapsosista kuvia seuraavaan päivitykseen, lupaan.

Konsti kävi 15.9 silmätarkissa Kaisa Wickströmillä, tuloksena terveet silmät, JEE!! Muutama päivä myöhemmin, tarkemmin sanottuna viime perjantaina 19.9 käytiin kuvaamassa lonkat ja kyynärät, molemmat näytti OK:lta, näistä nyt odotellaan vielä tuloksia. Samalla kävi kuvissa myös Zisk, eli tuplasti jännitettävää meillä täällä..

Ilmat ovat viilenneet ja sitä myöten aloiteltu ahkerammin koirien juoksutus ja vetohommat. Koko kööri on ollut melkoisen innoissaan kun on helteistä selvitty ja valjaat otettu ahkerasti esille miltei päivittäin.. Konstissa muutos alkoi näkyä jo elokuussa kun hippusen alkoi lämpötila laskea.. Nyt on porukka päässyt taas tositouhuihin. :)

maailman voittajasta kotiutuessa viimeiset 2km kotiin bussilta, tällaisella menopelilllä


Lappalaiskoirien syyserkkarikin on ihan nurkan takana. Mukaan geimeihin ilmoitin Korun ja Konstin. Lisäksi olen kahden vaiheilla käymmekö yrittämässä Konstin kanssa BH-koetta tässä piakkoin.. Näiden jälkeen onkin sitten aika taas painua aloittelemaan tulevaa kautta tarhalla. Itse olen sairastellut ja en ole tarhalle nyt lähdössä ainakaan vielä, mutta Jessica lähtee hommiin ja ottaa suurimman osan porukasta mukaansa. Kotiin mulle jää kaveriksi varmaan lopulta Koru ja Unni..

Korun kanssa voinkin sitten keskittyä muistelemaan tokoiluja. Olen saanut jonkinsortin ajatusvamman koska haluan ilmoittaa Korun toko-kisoihin... Jostain on jokin kisaötökkä päässyt pistämään.. Oikeastaan odotan innoissani että jonnekin saisin Korun jo ilmoitettua. :P

Tälle vuotta sitten tuskin mitään sen isompaa, näytelmiä tuskin muita kuin Voittaja(t). Jos nyt saisi Konstille sen BH:n käytyä ja Korulle tokoa kisan tai kaksi, eikös siinä olisi taas riittämiin ja voisi keskittyä valjakkoilemaan. :)


koko kööri miinus huskyt..

Blogin ulkoasuakin olen suunnitellut vaihtavani... myöskin kotisivut odottavat päivittelemistä. Hidasteena on vaan tällähetkellä tietokone joka ei jaksa pyöritellä mitään isompaa ja toinen odottaa huoltoa... josko sitä tässä kuiten saisi vielä tällevuotta nuokin kuiten hoidettua. :PEi kommentteja: