Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 8. toukokuuta 2014

Arkihöpinää - aina joskus

Kaiken tohinan ja touhun keskellä hieman arki-höpinääkin, mitä näyttää olevan vähän vähemmän tätä nykyä. :D

Ensin päätin esitellä ihan oikeasti ja virallisesti meidän tämänhetkisen lauman, kun on tullut kyselyjä ja tarkennusta vaativia tiedusteluja. :D Eli tässäpä nämä, Tikon (joka elelee kuitenkin etänä Keminmaassa äitin ja pikkusiskon helmassa), Korun ja Konstin lisäksi::::

leonberg Nalle
FI MVA Maxigor Moonstone
s. 2.4.2007

ceskoslovensky vlcak Sila
FI MVA AD Forever Wolf Arctic Fantasy
s. 25.1.2010
&
alaskanhusky Kara
s. 07/12

alaskanhusky Astro
s. 2011

ceskoslovensky vlcak Zisk
HeJW-12 BH Forever Wolf Be My Winning Wolf
s. 27.12.2011

Lisäksi etänä laumaan kuuluu labradorinnoutaja Uksi.


Zisk ja 10km takana
Päivät on menneet tällähetkellä pääpainotteisesti treenatessa ja koirapuistoillessa (arkea...). Konstin ja Ziskin kanssa ollaan pyöräilty reippaasti joka päivä, eilen matkaa tuli reilu 20km per nassu (eli allekirjoittanut pyöräili sen reilu 40km yhtäsoittoa, koiran vaihto vain välissä...). Molempien pyöräilyiden lopuksi otin molemmilel pienet tottispätkät, jotka meni molemmilta kelpo suorituksella. Konsti on tosin ihan ekaluokkalainen vielä ja treenaillaan nyt erilaisella temmolla mitä olen treenannut esim. Korun kanssa. Edetään siis tooodella hitaasti, tarkoituksella.

Tänään sitten oli vanhimman ja viisaimman, eli Nallen päivä käydä rokotuksilla. Samalla reissulla hommattiin loishäätölääkitykset koko köörille, ei ole muuten mitään halpaa hommaa... Matkaan tarttui Advocatea ja Strongholdia, aiemmin oltiin jo hankittu Drontal-paketti kaappiin. Korulla on ollut nyt muutaman päivän ajan vatsa sekaisin, ja kovasti ollaan yritetty saada se asettumaan. Loishäädöt niskaan ja nassuun samalla kun ruokinnalla vatsaa on rauhoiteltu, niin saa mahdolliset pöpötkin kyytiä..

Meillä koirat syö käytännössä kaksi kertaa päivässä, joskus vain kerran. Tällähetkellä nappulana toimii Anfin penturuoka, edeltävä oli Anf Performance. Kaapissa odottaa seuraavana Brit Care Lamb & Rice. Tiko on syönyt talven BC Activity Lamb & Rice, ja vähempi rasvaisempana kesäruokana sitten tuota Lamb & Ricea. Hyväksi todettu ruoka ja sopii kaikille. Tälle köörille on melko helppo syöttää mitä nappulaa vain, melkein kaikille sopii ihan kaikki. Lennosta vaihtaminen ei tuota ongelmaa.


Nappulan lisäksi lauman suihin katoaa kanamunaa, lihoja, kasviksia ja vitamiineja ja hivenaineita, öljyjä unohtamatta. Koru on vatsan takia saanut normien lisäksi C-vitamiinia, magnesiumia ja hunajaa. Treenaamisen ohella Konsti ja Zisk ovat myös saaneet magnesiumia palautumista auttaakseen (unohtuikohan joku vielä.. kotiruokaa menee myös. Siis käytännössä kaikkea, koirat syövät monipuolisemmin ja paremmin entä me itse :P).

Tänään käytiin koirapuistoilemassa ennen lekurille menoa. Koru oli hieman hissukka, lisäksi se käyttäytyy kuin juoksut olisi tulossa... Laskujen mukaan seuraavien pitäisi tulla vasta heinä-elokuun vaihteessa, mutta tiedä sitten mitä se meinaa, kun yhdessä välissä tuntui että kaikkia kiinnosti vain Korun perssuus..

Nyt iltalenkille, kyllä sitten on taas tyytyväistä porukkaa! Loppuun vielä linkki tottisteluun, minä ja Zisk touhuamassa. :) Linkki menee Facebookiin. Tästä on hyvä jatkaa.


Ei kommentteja: