Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 7. toukokuuta 2013

kevättä

Aika näyttää rientävän turhankin nopeaan tahtiin kun ei blogi meinaa perässä pysyä. Kuvasatoa siis kehiin keväästä.


maaliskuu '13
Tiko 5v ja Konsti 1v


Ihan ollaan oltu enimmälti valjakkotouhuissa parissakin paikkaa. Konsti on tällähetkellä majaillut Annilla ja Tiko nauttii Keminmaassa löhöilystä. Korun kanssa ollaan sitten löhöilty Rovaniemen päässä.. Sirppa myöskin aloitti juurikin niinikään tänään kolmannet juoksunsa. Juoksuväli on nyt kutakuinkin siis 7,5kk. Sattuikin aika nättiin saumaan, sillä tulevana sunnuntaina, 12.5 äitienpäivänä, ollaan menossa BH-kokeeseen... mihin emme ole edes treenanneet ja totta puhuakseni vasta tänään selvitin BH-kokeen kulun ja kaavion ja säännöt itselleni selviksi... vähän ollaan taas menossa vaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa.. joitakin koiratuttuja on hirvittänyt tämä minun "asenne" kokeita kohtaan, kun otan kaikki nk. hälläväliä-tyyppisesti. Ennemminkin sanoisin että en ota ressiä turhasta, vaan mennään nimenomaan katsomaan ja tekemään sen mitä osataan, kokeilemaan, pitämään hauskaa! ;D Korun juoksut sekoittivat sitten hivenen suunniteltua toko-kalenteriakin, nyt kun olisi ollut peräkkäisinä viikonloppuina useammat kokeet. Mutta kesällä sitten. Ja vaikka asenne onkin "mennään kokeilemaan", on tavoitteena saada kesän aikana (vähintään vuoden loppuun mennessä) Korulle TK1. :) Jotain tavoitetta siis! Lisäksi olen katsellut muutakin koe-kalenteria myös Tikon ja Konstin kohdalla. Aika näyttää mihin sitten lopulta päästäänkään. :P

Näyttelyrintamalla on ollut hiljaisempaa. Konsti kävi huhtikuun lopussa Annin kanssa näyttäytymässä Markku Mähösellä, josta piipalle JUN H oman näköisellä arvostelulla:

"Mittasuhteiltaan oikea, mutta kovin kapea kauttaaltaan. Pää jonka kallo tarvii lisää voimaa. Hyvä kaula. Kapeus näkyy edes takaisin liikeessä. Hyvä laatuinen karvapeite. Miellyttävä käytös."


Muuten on kaikki kevään misseilyt menneet menojaan, ilmoittautumisia en ole edes seurannut ties milloin viimeksi.. Kesällä pitää kai jossain pyörähtää, Korun voisi viedä jonnekin jos karvaa riittää. Tosin tottakai jollain tasolla on tämä hiljainen turnee otettavissa kiinni, nimittäin kahden viikon kuluttua pakkaan kimpsut ja kampsut ja suuntaan Tikon ja Hillan kera niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Liettuaan! 25.-26.5 on kahdet näyttelyt Liettuan Moletaissa, molemmat CACIB-näyttelyitä. Jotenka tätä reissua odotellessa. :)

Nyt sitten viimeiset päivät pikkureenejä sunnuntaita silmällä pitäen ja kaikki varpaat ja sormet pystyyn kyynärpäitä myöten että selvitään edes jotenkin...


Ei kommentteja: