Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 21. maaliskuuta 2013

pitkääkin pitempi postaus

Ja otetaanpa aikaa kiinni. Ollaan nyt muka niin kiireistä että. Lyhyestä virsi kaunis, ilman erityisiä höpöytksiä laitetaan nyt paketti kasaan.

Kuukausi reilu sitten oltiin tokoilemassa Kemijärvellä Heidin kanssa. Taiga sai viimeisen ykkösen tästä kolmannesta kokeesta ja näin ollen tää likka saikin TK1-tunnuksen, ihan mahtavaa!! Koru oli maissa muissa, ennen vuoroa oli niiiiiiin skarppi mutta kun nauhojen sisään päästiin niin haahuili kattoon ja oli niin että terve. :D Eipä siinä mukavaa silti oli, seuraaminen oli parempaa taas kuin edelliskerroilla vaikka hirveää se edelleen on. Onneksi me ei oteta niin vakavasti tätä touhua. :D Liikkeestä seisominen on nyt täysin nollassa likalla, en tajua. Noh, tätä aletaan työstää tässä kevään mittaan seuraavaksi, tämän vuoden tavoite (tai oikeastaan syksyyn mennessä) on saada se TK1. Ai niin! Paikkamakuu oli ehkä maailman paras tähän mennessä, Koru hauskuutti koko hallin kanssa ja itse sain juuri ja juuri pidettyä pokkaa kun likka vähän hölmöili... Videolta näkyy sitten aikanaan kun sen saan ladattua.. Kuitenkin tuloksia!

Luoksepäästävyys 10
Iloinen iloinen, vähän hivenen liikahti mutta pysyi, ei kummempia

Paikalla makaaminen 6
ahhhahahaa, nauran tälle lopunikääni.. Koru hivuttautui maaten ehkä kolme omaa mittaa.. välillä venytellen ja haukotellen, katsoi minua, kattoa, vierustoveria, tuomaria, heilutti häntää, nuuski maata, hivuttautui..

Seuraaminen kytkettynä 8,5
enpä muista tästä kyllä hirveästi.. kuitenkin sen että parempaa taas kuin edelliskerralla!

Seuraaminen taluttimetta 8
Parempaa jälleen, mutta edelleen korumaista haahuilua

Maahanmeno 10
Varma

Luoksetulo 8
Muistaakseni päätti käyä vähän pitemmän lenkin taakse.. muuten eikai mitään ihmeellistä.

Seisominen 0
TAAS meni maate.. ei se enää kuuntele käskyä vaan tekee niinkuin parhaaksi näkee.. tätä aletaan työstää nyt..

Estehyppy 10
Vähän mietti murto-osa sekunnin mutta päätti hypätä. Varmahan tää on ollu alusta alkaen.

Kokonaisvaikutus 10
Nojoo, tässä vähän antoi anteeksi.. ei todella ollut kympin arvoista mutta mikäs siinä.. :D

ALO2, 152p. sijoitus 10/15

"tälleen myö valmistau'un"

Samana iltana sitten suoraan Kemijärveltä kämpän kautta junalle ja suuntana Oulu koko kolmikon kanssa. Majoituttiin siskollani yöksi. Sunnuntaina naapurusto piti lasten talviriehan, jonne olin lupautunut Tikon ja Konstin kanssa vetämään lapsia pulkassa. Ja hienostihan ne teki töitä, voi että, ei voi olla kuin ylpeä! Molemmat painoi koko keskittymisellä hommia, Tikollakaan ei loppunut motivaatio keskenkaiken. Koru sai toimia söpönä maskottina ja lellittävänä ja porukka tykkäsi. Ennen tuota riehaa saatiin pikavisiitille Hipun ja Tikon tytär Milli (Hippusen Aivan Ihana). Milli on niiiiiiiiiin ihanan luontoinen nuori likka, tykkään älyttömästi!! Jospa keväällä sitten lähtisi likka näytillekin, kettutyttönen. :) Lisää kuvia tulee tänne.


:D <3 p="">


Samalla kun vetohommat alkoivat rullailla, tilasin itsetehdyt, 4-koiran vetoliinat lukkoineen ja seisinkineen etelästä. Nappasin myöskin Konstille omat valjaat, Korulle kanssa vaikka se tuskin tulee niitä kovin aktiivisesti käyttämään. Keminmaassa kävin itse liinoja testaamassa kun en potkuria Rovaniemellä omista (saatikka koiria millä vetää). Ensin touhuttiin omalla kolmikolla, Koru tosin juoksi vain mukana eikä vetänyt mitä arvelinkin. Viikonlopun aikana sitten poikien mukaan hain Ruca-huskyn. Rucasta onkin tullu meidän vakkari lainakoira kunnes joku päivä on oma koiramäärä täynnä pientä valjakkoa varten.. Vetohommat meni hienosti, Tiko toimi aivoina johtajana, Ruca parina vauhti-vastaavana ja Konsti painoi yksin pyörässä. Vauhtia oli aivan älyttömästi, niin paljon että lensin pari kertaa kyydistä ja kylkiin sain tuntuvat muistot. Videokuvaa on vain puhelimessa sen mitä juuri sai kuvattua. Vaan on mulla hienot koirat vaikka itse sanonki! ;D


minun pikkuvaljakko <3 p="">
Samalla reissulla vierailtiin Korun kanssa naapurissa morjenstamassa Pimua (Karvapallon Korpikeijun Kuiske). Likat veteli sellaista rallia ettei kamera jaksanut laulaa perässä kovin kauaa.Ja jottei olisi tarpeeksi kuvapainotteinen ja sekava kuulumisten kertaus, laitellaan nyt vielä näkösälle muistakin hippusista melko tuoretta matskua..

H. Ainoa Oikea 8,5kk

H. Ainutlaatuinen 6kk

H. Aito Onni 8kk, Ihan iskänsä näköinen poika! <3 p="">

H. Aikamoinen 8kk

Ei kommentteja: