Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 8. syyskuuta 2011

Onko ongelmia paratiisissa

Viikko sitten lauantaina suunnattiin Kordellin kanssa ekaan virallisen epävirallisen viralliseen pentuluokkaan ryhmiksessä (tuliko tarpeeki vaikeasti). Koru meni tuttuuntapaansa onnesta sekaisin kun paikanpäällä tapahtui niin paljon kaikkea kivaa ja kavereita oli vaikka muille jakaa. Kehässä meni myös omana kylmäpäisenä itsenään, joskin emäntä hermoili kuin olisi ollut ensimmäistä kertaa elämässään koiranäyttelyssä.. ehkä olen liiaksi tottunut Tikon varmaan esiintymiseen, vaikka Korukin on tyynenrauhallinen ja aina varma, "uusi" koira - uudet kujeet?

Eipä se pöllömmin mennyt muutenkaan, Korulle KP ja ainoana pentuna ROP-pentu. Hienosti pikkukarusellilta. :)

PEK1, KP, ROP-pentu :: Tapani Pulkkila
Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Vielä kevyt kuono, muuten hyvä pää. Voimakkaat kulmaukset. Ulkokierteiset takaraajat. Hyvä karva ja luonne. 
Isoveikka Mosku (Dagolas Rakkaani Mun) PU2, VASERT & Kordelli KP, ROP-pentu
Kuvat [c] Aija Peura ja Anni Holappa
 
 
Ja sitten asiaan. Ollaan tavattu ensimmäinen ongelma meidän Neiti Täydellisessä. Koru alistuu tosissaan viereisellä vilkkaalla kadulla. Likka menee täysin lukkoon, pyrkii pois, rauhoittelee itseään (läähättää, haukottelee, nuolee huulia). Pahinta on se, että se ottaa lisää painetta minusta, minun ei kestä edes kehua sitä kun se menee ihan maihin. Täysin käsittämätön tilanne, kun ikinä ei ole mikään ennen jännittänyt tai edes varonut. Mitään ei ole kadulla myöskään sattunut, ei sen puolen että Koru ikinä olisi mitään itseensä ottanut, sen verran on huumorintajua ollut aina. Tilannetta tekee oudommaksi se, että ainoastaan juuri tuo kyseinen yksi katu jännittää. Keskellä vilkasta keskustaa ja jopa moottoritietä --> ei mitään ongelmaa. Saatiin neuvoksi, että unohdetaan ks. katu muutamaksi viikoksi kokonaan, eli siellä oleskelu/lenkkeily jätetään pois. Ajan kuluttua mennään kylmänrauhassa ja kävellään katu kylmästi läpi.

Lisäksi otettiin vinkistä vaari, ja meidän tehotreenit vaihtuivat hetken teholaiskotteluksi. Me ei tehdä pariin viikkoon MITÄÄN, vaan keskitytään vain olemiseen. Tekee hyvää molemmille.

Ja mitäs Tikolle kuuluu. Tassutulehdus on nyt rauhoittunut. Me ei olla Korun kanssa nähty Karvapaalia suurinpiirtein kuukauteen, mutta viikon päästä Turre saapuu tänne Rovaniemelle meidän seuraksi. Saadaan olla hetki ihan kolmistaan. :) Tiko käy samalla reissulla eläinlääkärillä, jossa tehdään herralle täysihoito, siis tutkitaan koko koira kerralla läpi. Tiko on muuten sitten lomalla, näyttelyitä ei ole suunniteltu sen osalta mitenkään päin. Nyt keskitytään vain olemiseen.

Ikuinen mietinnän (tai no, tulevaan maanantaihin asti) aihe on sitten Jyväskylän erkkari. Ilmoittaako Koru vai eikö?

Ei kommentteja: