Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

perjantai 26. elokuuta 2011

Juttuja

Pari viikkoa sitten käytiin Korun kanssa Lautiosaaressa ja tällainen meno alkoi ja jatkui koko viikonlopun:


Samalla kylässä kävi Päivi&Jippo ja käytiin yhdessä paistamassa makkaraa läheisellä laavulla. Koru ja Jippo juoksivat hippaa ja piilosta koko parin tunnin ajan. :) Huomaa kokoero, Jippo 6 kk ja Koru 7 kk..

 
(c) Päivi Riihimäki

Ja laitetaanpa tää suurimmaksi osaksi kuvapostaukseksi..

Shetlanninlammaskoira Vili 1,5 v. yökylässä, Tiko rakastui :)
Tikon tassutulehdus ei olekaan täysin kukistettu. Antibioottikuuria jatkettiin ja viikko sitten loppui. Kuurin aikana ilmeni punoittavaa ihoa peräpäähän, mutta se hävisi melkein samantein. Nyt odotellaan rauhassa muutama viikko että lääke haihtuu verestä kokonaan, ja katsotaan mikä tilanne on. Myös joitain ruokamuutoksia tehdään, katsotaan onko niistä apua. Tikon osalta meni siis suunnitelmat puihin, ja nyt keskitytään rauhassa että Purre on taas täysin kunnossa. Ei muuten mitään hätää ole, sama nuija se on kuin aina ennenkin, oma itsensä täysin tulehdusta lukuunottamatta. :) Katsellaan mitä tapahtuu, aika näyttää. Myöhemmin syksyllä on tarkoitus tarkata ainakin silmät ajantasalle.

Viikon päästä Koru esiintyy Rovaniemen ryhmiksessä ainoana pentuna ja sitä ennen käydään vielä mätsäilemässä. 10. päivä on Pellon pentunäyttely, jonne pääsyyn ilmenikin vaikeuksia..

Ruupeli ottaa perusasentoa ja imutusseuraamista tällähetkellä. Likka vaan on hitaampi oppimaan! Kun on tottunut Tikon nopeuteen oppia asioita tuntuu Korun hitaampi ymmärtäminen turhauttavalta, ja välillä mietin että tuhraa toistelen mitään kun ei se opi. :D Tiko ei tarvitse kuin pari toistoa niin se jo osaa ja ymmärtää jutun jujun, Korulta sama vie aikaa VIIKKOJA. Mutta ehkä se on vaan parempi että hitaasti mutta varmasti vai miten se meni... :) Nenäänsä Koru on alkanut käyttää myös paljon. Täytyy kokeilla pieni ruokajälki mielenkiinnosta.

Ei kommentteja: