Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 4. elokuuta 2011

Sellasta sattuu

Tikon Kittilän reissu ja Kuusistolle esiintyminen meni metsään. Pari viikkoa sitten, Oulun reissun jälkeen poika alkoi ontua ja etutassuun anturoiden väliin ilmestyi patti. Kipeä oli eikä suostunut Karvapaali kävelemäänkään välillä. Tuomio: tassutulehdus eli hienommalta nimeltään furunkuloosi. Tästä ja tästä voi lukea lisää. Parantunut on jo, mutta antibioottikuurin takia ei voi näytelmiin mennä. Kyllä hiukan harmittaa, mutta onneksi on saatu poika nyt kuntoon. Meiltä jäi muuten näin myös luonnetesti-paikka välistä, koulun puolesta oltaisiin oltu ensisijalla mutta eipä auta. Sellasta se on. :P

Korun kanssa asustelaan nyt kaksin kerrostalossa, neljännessä kerroksessa, eikä ole hissiä. Kyllä tässä emännällä kunto kasvaa kun pitää kymmen kiloista lamppuharjaa kannella portaat ylös-alas montamonta kertaa päivässä.. En viitsi antaa sen juosta liukkaita ja korkeita portaita jatkuvasti, ylisuojelevainen? :D 16.8 alkaa minulla työharjoittelu eläinlääkärillä täällä Rovaniemellä, ja Kurre saa alkaa olemaan päivät yksin. Muuten ei ongelmaa ole, mutta kun likalla on ah-aina-niin-ihana mörköikä päällä ja melkein kaikki kerrostalon äänet saa aikaan pufpuf-vahtia. Syksystä tulee mielenkiintoinen..

Ja miltä se näyttää? Hirveältä. :D Takakorkea kiilapää. Kettuikä on parasta. Ja pentukarvaa lähtee julmetusti. Painoa on viimein tullut n. pari kiloa ja korkeutta löytyy jotain nelisenkymmentä suurinpiirtein. Kyllä se tuosta vielä koiraksi kasvaa. :) Näytelmiin aion ilmoittaa tuon rimppakintun nyt ainakin paikkakunnalle ryhmikseen 3.9 ja viikkoa myöhemmin Pellon pentunäyttelyyn. Seinäjoen KV on vielä harkinnassa. Tiko saa nyt olla hetken, katsotaan minne se suuntaa seuraavaksi.

Perusasento alkaa viimein olla Korulla kaalissa. Emännän menojen ja tulojen ja kurren mörköilyn takia ei olla viitsitty reenailla kummoisesti. Mutta pikkuhiljaa aletaan siirtyä seuraamiseen. Katsotaan hieman miten tuota kehtaa enempää raukkaa häiritä kun kivetkin "pelottaa"..

Tiko helmikuussa edellisiltana Laivakankaan ryhmistä... löytyi arkistosta. Mistä tuota karvaa oikein tulee..
Mitä isommat edellä sitä pienemmät perässä

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Onneksi ontumisen syy selvisi ja Tiko on parantunut. Rapsutuksia Karvapaalille! :)