Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 21. heinäkuuta 2011

Niin lähellä

 Kotkan reissun kuvat on viimein maailmalla. :P


Viime viikonloppun meni reissatessa Aijan, Eetun & Moskun luona ja samalla Oulun KV-näyttelyissä. Koru veteli rallia veikan ja Eetu-sedän kanssa aidatulla takapihalla ja kiusasi pupuja.. :) Tosi mukava reissu taasen, ja tulokset olivatkin sitten sokeria pohjalla! Myönnän, että varsinkin lauantain tulos harmitti suurestikin, kun Se oli niiiiin lähellä, mitä lähdettiin hakemaan. Kuitenkin kokonaisuudessaan tulokset olivat erinomaiset, meillä oli hyvä reissu. :) Mainittakoon vielä että Tikon kehäliitäminen oli erityisen hienoa ja poika oli reipas ja todella iloisella päällä molempina päivinä.

Lauantaina lappalaiset arvosteli Tikon Helmikuussa ROPiksi valinnut Matti Palojärvi, minkä takia toiveet olivat melko korkealla. Vesisade ei haitannut Karvapaalia lainkaan (kuten ei ole tähän päivään mennessä haitannutkaan). Tuomari tykkäsi Tikosta edelleen paljon, ja kauan pyöritteli meidän ja voittaneen uroksen välillä. Lopulta meidän sijoitus kaatui Tikon huonoon asentoon, joka korosti pojan hieman ulospäinkiertyneitä eturaajoja.

VAL ERI, VAK2, SA, PU2, VACACIB :: Matti Palojärvi
Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Hyvä pää ja korvat. Hyvä runko. Riittävä raajaluusto. Erinomaiset kulmaukset. Raajat hyväasentoiset. Karvapeite ja häntä hyvät. Kevyt liike. Hyvä luonne.
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyessä


 [c] Johanna Lämsä

Ennen tuota tulostaminua ei ole harmittanut yksikään nauhanväri tai sijoitus, vaan kaikkeen olen ollut  tyytyväinen. Mutta tämä tulos harmitti aluksi älyttömästi. CACIBiahan me haettiin ja vielä kun tuomari pyöritteli meitä kauan kun ei tiennyt kumpi oli parempi. Näin silti, mutta alkuharmituksesta selvinneenä tulos maistuu jo makealta. :)

Sunnuntailta en odottanut sitten mitään, vaan halusin vain saada Tapio Kakon mielipiteen Tikosta. Sieltäpä sitten kuitenkin erinomainen tulos (vaikka taas meni nokan edestä..). Mainittakoon nyt, että Kakko sanoi PU-kehän sijoitusten jälkeen Tikon olevan "näistä neljästä se ideaali-lapinkoira". :) Tarkka ja täysin Tikon näköinen arvostelu Kakolta saatiin, ja tällaisia arviointeja minä arvostan eniten. Ei mitään liirumlaarumia ja ylistämistä siksi että koira on valio, vaan oikeanlaiset koiran näköiset arvostelut.

VAL ERI, VAK3, SA, PU3 :: Tapio Kakko
Kokonaiskuvaltaan erinomainen. Hyvät mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvä kuono-osa. Hieman pyöreä kallo. Pysty olkavarsi ja ulkokierteiset eturaajat. Hyvä takaosa. Hyvä turkin laatu, pohjavilla puuttuu. Hyvä häntä. Liikkuu edestä löysästi, toivoisin etuaskeleeseen enemmän ulottuvuutta. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

"Ai isot korvat? Missä muka????"
 [c] Aija Peura

Kokonaisuudessaan siis onnistunut ja tasainen viikonloppu. :) Menin ja ilmoitin Tikon Kittilään 6.8, koska siellä on tuomarina Jukka Kuusisto (kennel Lecibsin). Se on sitten eriasia päästäänkö sinne näyttäytymään... Itse olen muualla enkä pääse menemään paikanpäälle, nyt Tikolle pitäisi löytää kyyti ja esittäjä. :P Tai sitten toivotaan että tulee tuomarinmuutos ja saadaan rahat takaisin.. 3.9 olevaan Rovaniemen ryhmikseen olisi tarkoitus ilmoittaa ainakin Koru pentuihin, Tiko on vielä harkinnassa. Lisäksi viikkoa myöhemmin on Pellon pentunäyttely. Muitakin suunnitelmia on, aika näyttää toteutuvatko. Korun virallista debyyttiä pyörittelen mielessäni, onko se sitten nyt vai myöhemmin...

Tässäpä vielä muutama kuva kun käväistiin 8. pvä kylässä Kasperin ja puudeleitten luona.
Tiko jää pieneksi...Ei kommentteja: