Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Yöjuttu ja reissunpoikanen

Kotkan reissu oli ja meni. Iso kiitos seuraneideille Anulle ja Hillalle! Yöjunalla startattiin torstaina 16.6 Kemistä ja perillä hotellilla asti oltiin perjantai-aamuna kymmenen pintaan. Koirat matkasivat rauhassa koko junamatkan eestaas, eikä hotellikäyttäytymisessäkään ollut mitään moitittavaa. :)


Lauantaina erkkari oli melkoinen kokemus: kehät alkoivat paria tuntia myöhässä ylitsevuotavassa vesisateessa, koko kenttä lainehti. Lisäksi kehiä jouduttiin vaihtelemaan ja ihmiset joilla oli useampi kuin yksi koira joutuivat "uimaan" kahden kehän välimatkaa jotta ehtisivät koirien kanssa ajoissa molempiin kehiin..

Koru debytoi hienosti juuri 5 kk täyttäneenä pikkupennuissa. Tuomarina toimi Outi Piisi-Putta, joka kehui ötökän maasta taivaisiin. Kevyen alaleuan takia kuitenkin "jäätiin" sijalle kaksi kunniapalkinnolla. Mahtava aloitus pikkulikalta. :) Koru esiintyi omana tyynenä itsenään, eikä namiakaan tarvinnut jaella kehän aikana. Ai että mun pientä. :] Korun veljet E. Kuu-Ukko ja Pluton Laulu menestyivät myös yhtä upeasti, Ukko PEK1, KP, PU2 ja Pluto PEK2, KP! Hieno aloitus sisaruskolmikolta! Kolmikon isoveikkapuoli joka asustaa samankaton alla Ukon kanssa, E. Lumikenkä "Jätkä" sai tulokseksi nuorten luokassa EH:n. :)

PEK2, KP ::: Outi Piisi-Putta
5kk vanha, tasapainoisesti kasvanut, sievä neiti. Hyvä, ilmeikäs pää. Alaleuka saisi olla vahvempi. Hieman etuasentoiset korvat. Hyv kaula. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana. On kuin miniatyyri aikuisesta koirasta pentuturkissa. Käyttäytyy kaunisti.
Suhtautuminen tuomariin: rodnomainen lähestyessä

Valiourosten kehään mennessä vesisade onneksi hellitti ja Tiko sai esiintyä kuivana (suuri kiitos Anun teltan!). Tiko oli väsynyt matkaamisesta ja esiintyi muuten hyvin, mutta edellä menevälle urokselle Karvapaalilla olisi ollut asiaa. Onneksi Tiko kuitenkaan ei ääneen rähise, vaan tuskailee itsekseen.. Tiko pääsi jatkoon muutaman kerran ja lopuksi tulos oli ERI ja SA. Tyytyväinen olen tulokseen kovassa joukossa, varsinkin kun saatiin SA, jota eivät kaikki valiot saaneet.. Hillalla meni sitten erinomaisesti, tulokseksi valioluokan debyytissa ja vielä erkkarissa ERI, SA, VAK1, PN1 & VSP!

VAL ERI, SA ::: Esa Ruotsalainen
Keskikokoa kookkaampi, hyvät mittasuhteetomaava uros jolla hieman karkea ilmeinen pää. Vaaleat silmät. Kookkaat korvat. Hyvä runko, raajat ja häntä. Riittävä luusto, etuosa saisi kulmautua hieman voimakkaammin. Tasapainoinen liikkuja, hieman löysyyttä edessä. Miellyttävä käytös.
Suhtautuminen tuomariin: rodunoaminen lähestyessä


Pakolliset palkintoposeeraukset hotellin käytävällä... :)




 Korun veljet Pluton Laulu "Pluto" ja Kuu-Ukko "Ukko"

Sunnuntaina paistoi aurinko taivaantäydeltä, muttei onneksi ollut liian kuuma. Sain kunnian esittää Jätkän nuorten luokassa, ja meillä menikin yhteistyö aika lennokkaasti... :) Sakari Poti tykkäsi Jätkästä kovin, mutta totesi sen vielä tarvitsevan heiman aikaa ja tulokeksi EH. Tiko esiintyi paljon paremmin, vaikka sama edellä menevä uros tuntui taas ärsyttävältä. Mikälie vikana. :D Tyytyväinen olen tulokseen taso kun jatkui kovana.

VAL ERI, VAK4, SA, PU4 ::: Sakari Poti
Keskiruskea keskikokoinen. Vankkatyyppinen, erinomaiset mittasuhteet. Hieman kevyt komea pää. Kirsupigmentti saisi olla vakuuttavampi. Erinomainen runko ja raajarakenne. Hyvä turkki ja häntä. Tehokas liike. Rauhallinen luonne.
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähetyessä.


Koru ja isoveikka Jätkä

Pluto turistina

Jätkän kanssa kehässä <3




Kuvia löytyy Lauran ottamina täältä. 
Kuvat puuttuvat miltei kokonaan, mutta yritän saada ne tässä muutaman päivän sisään lisättyä. Mutta hieno reissu kokonaisudessaan! Ai että, tällaisia lisää. :)

Viikko sitten käytiin extempore Korun kanssa kahdessa mätsärissä, eikä ne pöllömmin menneetkään. Lauantaina Simosta tulos PUN1 ja BIS-pentu! Sunnuntaina Keminmaassa sitten PUN2. Hieno mun pieni. :)

Lauantain kotiintuomiset

Kulunut viikko ollaan asuttu koirien kanssa Louella kun emännällä on työharjoittelua hoitolalla. Tikon ja Korun vahvistukseksi liittyi tiistaina mukaan kaverini parsonrusselinterrierinarttu Lilla (Tallitontun Yöjuttu). Lilla on nyt minulla hetken koeajalla, aika näyttää sitten miten likalle käy, jääkö kolmanneksi hihnan lisukkeeksi.. Harmiksi vain Lilla juuri aloitti juoksut, nyt on toinen päivä menossa joten koeaika katkeaa sunnuntaina ja tyttö saa mennä kotiinsa juoksujen ajaksi. Viikon päästä kun lähdetään Oulun reissulle ja majoitutaan Aijan luona, en tahdo sekoittaa Tikon enkä Eetun tai Moskun päätä. Uusiksi otetaan heti kun juoksut heltiää.. Mutta tosiaan, viikon päästä kutsuu Oulu ja kaksipäiväiset näytelmät. :) Tikon ilmoitin molemmille päiville. Sunnuntaita odotan erityisellä mielenkiinnolla kun tuomarina on Tapio Kakko... Mahtavaa saada hänen mielipide Karvapaalista. :) 

Tikoru joskus huhtikuun alussa.. kun toinen oli vielä noin pieni <3

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Onnea paljon menestyksestä!! =) Korulla näyttää toi poseeraaminen tulevan melkeen selkärangasta. ;) OT: kaunis väritys tuolla Jätkä-lappalaisella, tykkään.

Minna-Mari kirjoitti...

Kiitos Petra! Joo, se onki tollanen tönöttäjä.. nätisti kyllä osaa poseerata, helpompi tapaus jopa entä Tiko. :) Jätkä on ihana domino, ai että minäkin niin tykkään tuollaisesta, haaveissa olisi itselle tuollainen <3