Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Synttäreitä, juhannus ja Konstin MEJÄ-korkkaus

18.6 osallistuttiin vähän ekstempore Konstin kanssa ensimmäiseen MEJÄ-kokeeseen. Kaksi pitkää päivää, mutta oli mukavaa ja kokemusta taas rikkaampana. Konsti aloitti hienosti ja sillä oli hyviä pätkiä omalla jäljellä, mutta tuomittiin kolme hukkaa joten tulos AVO0. Ajettiin jälki loppuun treenaten oppaan kanssa ja jäljesti hyvin. Hyvä kokemus ja kivaa oli, mennään varmaan uudestaankin.13.6 vietettiin Owenin ja Deltan synttäreitä, mittariin tuli jo aikamiesten numero 4-vuotta.


 

Suomen kesä < 3


Lähdettiin lyhyellä varoitusajalla retkeilymielessä sisäänajamaan uusi auto. Pakkasin mukaan urokset ja Terran, tytöt ja Delta jäivät Tikon ja Korun kanssa kotia potemaan juoksuhuuruja. Reissattiin Rovaniemelle, kyläiltiin ja touhuttiin, nukuttiin yö autossa. Päästiin myös ajelemaan pikkureissu tutulla tarhalla, ai että teki hyvää tämä juhannusreissu. < 3 Koiratkin nauttivat ja olivat oikein haltioissaan pikkuretkestä. Juhannusajot kera lainakoiran.

klo 01:15 metsäretkellä


26.6 Sitka-pipipää täytti jo 5-vuotta! < 3 Onnea pieni pipipääni. < 3 Synttäreitten kunniaksi perinteinen poseerauspäivä.Sitka 26.6 5-vuotta < 3


Terrasta jäi ottamatta seisomakuva ja Keinon passikuva odottaa vielä..

Ei kommentteja: