Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kiri kiri

18.5 Taivalkosken ryhmänäyttelystä Keinolle AVO H ja Lelulle AVO ERI3. 25.5 Sodankylästä Keino AVO EH4 ja Lelu AVO ERI2. Tänään käytiin Kuusamossa, josta Keinolle AVO ERI3, Lelu AVO ERI4, SA ja Tiko VET ERI1, VSP-VET. Eilen luottohieroja kävi oikomassa Tikon ja Konstin selät auki ja molemmille annettiin laseria. Tiko oli melko jumissa, se onkin liikkunut hetken todella epäpuhtaasti minkä takia sitten hieronnan tilasinkin. Konsti oli OK kunnossa.


Keino kävi eilen 8.6 luonnetestissä. Ei ihmeellisyyksiä, pisteitä lopuksi +142p. ja laukauskokematon, kun viimeisen laukauksen kohdalla kääntyi katsomaan.


Muutamia kertoja ollaan vielä päästy lyhyitä lenkkejä mönkijällä, mutta nyt on ilmat sen verran lämmenneet että harvassa tulee olemaan. Helleraja on rikottu, tänään kuitenkin ilma jäähtyi jopa +13 asteeseen. Lelu ja Terra on juoksussa, ja kohta aloittaa varmasti myös Tika ja Wimma. Ennen syksyä leikkautan ainakin Terran - kun en nyt ennen näitä juoksuja ehtinyt - ja Sitkalle laitetaan ensi viikolla kemiallinen kastraatio implantti kokeiluun.




Ensin meinasin, että kesän näyttelyt on nyt tässä, mutta mihin sitä taas tiikeri raidoistaan. Joku/jotkut lähtee Kemiin ja molemmille päiville Ouluun. Sen jälkeen onkin jo elokuu taas..

Ei kommentteja: