Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 7. toukokuuta 2019

Puoli kuuta peipposesta

20.4 käytiin Tervolan ryhmiksessä. Tuomarina Markku Kipinä, Keino AVO ERI, Lelu AVO ERI2, SA ja Tiko VET EH2. Savumerkin kasvattajaryhmä BIS4-KASV, Lelu oli myös mukana. 28.4 Kiuruvesi RN, Keino AVO EH, Lelu AVO ERI3, SA, Koru VET EH3, Tiko ROP-VET. Tulevana viikonloppuna mennään käymään Oulaisissa.


23.4 käytiin petotestissä Oulussa. Olin ilmoittanut testiin vain Konstin, mutta päivän kuluessa päätin ekstempore käyttää testissä myös Keinon. Petona oli molemmilla karhu. Konsti oli niin hieno kuin olin siitä kuvitellukin: se toimi järkevästi ja toimintakyky riitti loppuun asti, missään vaiheessa se ei siirtynyt minun taakseni vaan hoiti homman kotiin yksin. Ei se itseään tapata, mutta pitää kyllä huolen ettei mesikämmen myöskään päälle asti tulisi. Keinosta tiesin, ettei se kestä samaan mihin Konsti, ja Keino siirtyikin useasti minun selän taakseni raivokkaassa haukussa. Häntä ei laskenut tai muutenkaan Keino ei paineistunut tilanteesta, mutta Keinon mielestä minä voin tällaiset uhat hoitaa ja se itse voi seurata takavasemmalta. Kiva päivä seurata eri rotuja ja yksilöitä pedolla.

24.4 vietettiin Koiranpäivää mätsäilemässä Kemissä. Owen sai punaisen nauhan ja Lelu sijoittui SIN3. Treenaamassa kävi myös Tikon lapsenlapsi, Hippusen Eräveikko eli Kaapo.

Takatalvikin ehti iskeä vaikka on ollut jo lämpimiä kelejä. Ollaan käyty ajelemassa mönkijällä muutamia kertoja viikossa normiliikunnan lisäksi. Terralla oli vekki varpaassa joka kesti hetken parantua ja oli välillä pois vetohommista, mutta nyt on jo parantunut. Kaikki koirat kävivät hierottavanakin koirahierojaopiskelijoilla. Ai autuutta.Ei kommentteja: