Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Kausi ohi

Kevät tuli ja työkausi loppui muutama päivä sitten. Nyt lomaillaan ja vedetään hetki happea ennen seuraavaa rupeamaa. Laumaan liittyi kuukausi sitten tulokas Terra, alaskanhuskynarttu, ja sopi laumaan kuin nenä päähän. 22.-24.3 käytiin Kuusamo MD koiravaljakkokisoissa, tiimissä juoksi Owen ja Tika, sekä lainakoirat Taro ja Echo. Lauantaina keli oli raskas ja ura pehmeä, tuiskutti ja tuiversi oikein urakalla. Sunnuntaina oli onneksi sitten kirkkaampi keli ja annettiin mennä, aika parani edellispäivästä 13 minuuttia. Sijoitus oli muistaakseni seitsemäs. Hyvä reissu! Treffattiin samalla myös Särmän äitiä, tätiä ja sisaruksia ja napsaistiin muutamia yhteiskuvia.

Sysi, Senna, äiti Aniu, Sasta, Simea ja minun Särmä.


Tikan sisko Metka

siskoja
Tika, Taro, Aniu ja Metka

Tikan sisko Aniu

c Tapio Seppälä

c Tapio Seppälä

Ivalossa pyörähdettiin talkoilemassa viikko Kuusamon jälkeen, lomareissu ilman koiria. Vielä pääsee reellä kun metsään menee, mutta pyörätiet alkaa olla jo sulat. Kevät! < 3

Ilmoitin Tikon, Keinon ja Lelun Tervolan ryhmänäyttelyyn 20.4, sekä Tikon, Keinon, Lelun ja Korun Kiuruveden ryhmänäyttelyyn 28.4. Olemme myös Keinon kanssa varasijalla Kuopioon luonnetestiin 27.4, sormet ristissä että päästäisiin testiin!

Ei kommentteja: