Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 28. toukokuuta 2018

Vain elämää, ei sen enempää

19.5 pyörähdettiin Keinon ja Lelun kanssa Rovaniemen ryhmänäyttelyssä, tuomarina Marja Talvitie. Tiukalla tuomarilla molemmat hienosti ERI2 hyvillä arvosteluilla! Kuvat Paula Smirnoff.

21.5 käytiin paimentamassa lampailla, Lelulle eka kerta. Hienosti pieni metsäpaimennuksella ekaa kertaa oli mukana. Keinolle otettiin jälleen ohjausta aidassa metsäpaimennuksen lisäksi, Keino löysi jälleen uuden vaihteen hommaan kun haukkuakin alkoi kuulua. :) Viime lauantaina pyörähdettiin toistaiseksi viimeisessä kesän näyttelssä Piteåssa. Tuomarina oli uusi tuttavuus, norjalainen miestuomari. Keinosta ei innostunut, joten sille hyvin kuitenkin AVO EH4. Lelu sitten yllätti, voitti juniorinartut ja oli PN3 VASERT:in kera! Mukana oli myös Anni ja pikkukoira Rose, joka oli PN2 myös kera VASERT:in. 

Keino alkaa muistuttaa kapista rakkia, joten sen näyttelyt on toistaiseksi nyt käyty, jos ei ihmettä tapahdu. Lelu taas vielä on pitänyt pohjavillastansa kiinni, joten voi olla, että se vielä jossain pyörähtää. Sunnuntaipäivän ratoksi käytiin lappalaislenkillä, mukana oli omien lisäksi Anni Riskun (Dagolas Naavanuttu) kanssa.
Ei kommentteja: