Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 10. toukokuuta 2018

Reissuviikonvaihde ja tavoite plakkarissa

Viime viikonloppuna käytiin maakuntamatkailulla Keinon ja Lelun kanssa. Lauantaina pyörähdetiin Kajaanin ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina toimi Reino Korpela. Keino hienosti PU3 kera VASERTin, ja Lelukin sijoittui PN3:ksi.


Yövyimme Kajaanissa ja sunnuntaina ajeltiin Polvijärvelle, jossa tuomarina tuoretuttavuus Silja Jokinen. Molemmat sijoittuivat luokassaan, Keino AVO ERI3 ja Lelu JUN ERI4. Yöksi suuntasimme Siilinjärvelle Kunnon Paikkaan yöksi. Koirat nautti hotellielämästä. :)


Maanantaina ennen kotiinlähtöä käytiin vielä ajelemassa "iltalenkki" Keinon kanssa - pyöräiltiin seitsemän saksanpaimenkoiran kanssa 20km ja päälle pieni seuruupätkä. Näinollen Keino suoritti hyväksytysti kestävyyskokeen, ja saa lisätä nimen eteen AD, JES! Yksi tavoite taas saavutettu. :) Keinohan ei vielä osaa tottista nimeksikään (laiska emäntä), jonka takia vähän jännitin, mitä tuomari meidän tuurilla keksii päänmenoksi. Muutaman askeleen seuruu täyskäännöksellä riitti näyttämään, että koirat vielä ovat kykeneväisiä toimintaan fyysisen rasituksen jälkeen, ja Keinokin suoriutui tästä pätkästä tasoonsa nähden erinomaisesti.

puhelinkuva toisen etapin tauolta kokeessa, 15km takana

Seuraavaksi vuorossa on huskien leikkuuta ja kuvausta, ja 19.5 Rovaniemen ryhmis. Sen jälkeen pyörähdetään vielä Piteån puolella Keinon ja Lelun kanssa ja sitten taitaakin näytelmät olla tässä ennen loppukesää/syksyä, karva pölisee sen verran. :(

Ei kommentteja: