Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Uusia juttuja vanjohen kanssa

Paljon on ehtinyt lyhyessä ajassa tapahtumaan. Lapsilaumamme on kasvanut kahdella pennulla, ja nyt onkin sitten kiintiö täynnä hyväksi aikaa.

Konstin ja Sissin (Lapin Neidon Ruska) pennuista ei ollut tarkoitus itselle ottaa yhtään, mutta niin siinä sitten kävi että juhannuksen jälkeen huomasin tulevani kotiin pieni narttupentu sylissäni. Konsti sai siis kotiin pojan lisäksi tyttären ja näinollen Keino pikkusiskonsa leikkikaveriksi - parivaljakko onkin ollut erottamaton ensimmäisestä päivästä lähtien. Saanko siis esitellä:

Lapin Neidon Taianmurtaja "Rae"


tutustutaan

Rae ja Keino ovat toistensa vastakohdat - Keino painelee ja tekee ennenkuin miettii (hyvällä tavalla), ja Rae tuumailee ennen äksöniä, sellainen diesel-moottori, lämpenee hitaammin. Rae on ahneempi entä Keino, mutta Keino rakastaa leikkimistä, Rae touhuaa yksin hyvillä mielin. Toki Rae on ehtinyt kasvaa saapumisestaan jo paljonkin, ensi viikolla olisi jo ensimmäiset rokotukset edessä, ja nyt Rae on niin ihana mamman pienilikka että.

Viime viikonloppu oltiin lappalaiskoirien leirillä, jee! Monta vuotta olen aikonut mennä ja nyt mentiin, mukaan lähti leiriuskollisesti kaikki neljä pörröä (eli miinus Tiko). Konsti (ja lauman muut urokset) on koko kesän joutuneet kestämään narttujen juoksuja, kun toukokuun lopulta asti jokaikinen pihan narttu on juossut juoksuna, kivasti ripoteltuna niin että parhaat päivät ovat tulleet limittäin. Hyvinä hetkinä parhaita päiviä oli kolmet peräkkäin (ajallisesti vajaa kaksi viikkoa), ja luonnollisesti siinä on kestämistä jo vähän itse kullakin. Konstilla oli kierrokset kaakossa leirilläkin, kuitenkin tokoili kivasti ja harjoiteltiin muutamia agi-esteitä omaksi iloksi. Leirinäyttely oli yhtä kaaosta, koskaan, koskaan ei ole tarvinnut olla Konstin kanssa kehässä niinkuin jonkun mettäperäläisen, mutta niin se tuli sitten tämäkin päivä nähtyä. Ainakin Konsti romutti kaikki mitä olin sen hyviä puolia leirillä kehunut ja ihmisille vastaillut. :D Konsti kuitenkin ylsi leirinäyttelyssä ihan BIS-2 asti, toki mieltä lämmitti enemmän kun toisella kehäkierroksella (eli juuri BIS-valinnoissa) Konsti palasi maan pinnalle ja oli oma kiva itsensä, unohti naiset ja keskittyi minun kanssa tekemiseen...
Keinon kanssa käytiin noseworkissa ja näyttelytreeneissä, ja sekin osallistui ensimmäistä kertaa kehänauhojen sisäpuolella pyörimiseen ja sijoittui pennuissa toiseksi. Koru tokoilu, agiliiteli ja leirinäyttelyssä kävi sipsuttamassa muutaman pyörähdyksen. Leiri oli todella mukava ja ihana irtiotto arjesta, ensi vuonna ehdottomasti uudestaan.
 t

Leonberg Nalle on jo reilu 9-vee ja Nallelle oli kaavailtu seuraajaa jo jonkin aikaa. Pentue tuli eteen, milloinkas muulloin, kuin samaan syssyyn tähän pentujen täyteiseen kevääseen.. Niinpä leiriltä koukattiin hakureissun kautta, ja kotiin matkasi mukana leonbergin pentu Kuma, joka on Nallen siskopuolen pentu - kriteerit suvun osalta täyttyivät paremmin kuin hyvin. Kuma on todella ihana ja reipas ja rohkea lapsi, ja toivottavasti täyttää Nallen saappaat mm. pihanvahtina sitten kun aika on. Keino ja Rae olivat oikein iloisia tästä uudesta kaverista, joskin tuskin menee kauaa kun Kuma humahtaa pörröisistä ohi niin että heilahtaa - ei voi paljon pikkuveljestä sitten enää puhua. :D
Ei kommentteja: