Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kesä

Tiko ja Konsti kävivät silmätarkissa 18.6, ja molemmilla silmät terveet, mahtavaa! Samana päivänä käytiin Rovaniemen KVssa, josta Konstille AVO ERI1 ja Tikolle VET EH1. Tiko on hetken aikaa liikkunut normaalia huonommin ja seissyt jalat rungon alla, ja nyt valitettavasti sitten, ilmeisesti luutumisvaiheen, aiheuttamat oireet ovat tulleet. Tiko pompauttaa takajalkoja, liikkuu epäpuhtaasti, on jäykkä. Kipulääkekuurin aloitin sille nyt, ja toivotaan että pian taas oireet helpottavat. Tikoahan ei tämä spondyloosi ole vaivannut sitten kolmen vuoden takaisen diagnoosin ja ensimmäisen silloisen kuurin, joten helpolla olemme päässeet. Kipuluista johtuen Tiko nyt saa taas hyvää taukoa näytelmistä, katsotaan milloin taas pyörähdetään kehissä (jos pyörähdetään..). Näin ollen olen Konstin lisäksi ilmoittanut kesän näytelmiin Korun, seuraava on 16.7 Kuusamossa ja siitä viikon päästä Kemin KV.

Pihassa on useampi narttu meillä nyt juoksussa. Keino on ihan ihmeissään kun isänsä rakastaisi kaikkia, ja meillä majaillut Tiko on saanut actionia sitten taas hyväksi aikaa haaveillessaan tyttöjen perään... Juhannusta vietettiin kuitenkin rauhallisissa tunnelmissa, ja neljää lukuunottamatta koko lauma pääsi uimasille. Dinosaurus-pennut eivät ole ennen käyneet, joten mielenkiinnolla niitä lähdettiin viemään, josko jollekin alkaisi uinti maistua. Kaikki hyppivät veteen ja kävivät pyörähtämässä Unnin perässä, toiset useammin kuin toiset. Hyvän kesäharrasteen uinnista nyt sitten myös huskeille sai kun näyttivät nauttivan. :)Tänään käytiin retkeilemässä ja mukaan pääsi hoitokoira-Riepu, Grady, Echo, Konsti, Koru ja Sitka.
2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onpa sinulla hieno lauma :) ! Asuvatko kaikki nämä vakituisesti kanssasi? Ihania nuo alaskan huskytkin, vaikka lapinkoiraihmisiä varsinaissti olenkin.
Rapsut hauvoillesi!

tuplaämmä kirjoitti...

Kaikki on minun ja paremman puoliskon, kyllä, eli isossa laumassa asutaan isolla tontilla. :)