Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Alkava kevät

Viikko sitten oltiin Ivalossa Gold Rush Run-koiravaljakkokisoissa talkoilemassa ja fiilistelemässä. Tänä vuonna ei uralle omilla menty, mutta reissussa oli mukana Zisk ja Koru mökkivahteina. Käytin myös ohimennen ennen reissuun lähtöä kuvauttamassa Korun lonkat ja selän; lonkat ovat edelleen siistit, ei nivelrikkoa tai muita muutoksia. Selkä on terve. Korun polvet sitten taas eivät ole enää ihan priimaa... Vasen polvi luksoituu lateraalisesti, toinen on myös hieman löysä. Lekuri arvioi polvet ykkösiksi. Seuraavaksi käydään kuvaamassa myös nuo polvet, kun tuolla samalla reissulla ei ehtinyt. Koru on iltaisin ollut hieman kipeän oloinen joinain päivinä ja klassisesti pompauttaa askeleen-kaksi välistä aina välillä liikkuessaan. Suurempia oireita ei kuitenkaan ole, toivottavasti ei tulekaan. Näillä nyt eteenpäin, katsotaan kun saadaan polvet kuvattua että miltä siellä näyttää.

Itse reissu oli näistä huonommista uutisista huolimatta mukava ja sai taas fiilistellä monta päivää valjakkoilun parissa. Kevät tulee ja sitä myöten rekiretket jää, pyörätiekin on jo sula, joten reki vaihtuu rollaattoriin ja pyörään.. Kunhan lumet sulaa muualtakin päästään aloittelemaan tämän kesän jälkihommat. :)

Tällainen on tainnut jäädä julkaisematta aiemmin, nimittäin helmikuussa Konstilla kävi toinen morsmaikku kylässä ja onnistuneista astutuksista odotetaan lopputuloksia syntyvän huhtikuun viimeisellä viikolla. < 3 Pentue syntyy Lapin Neidon-kenneliin, emänä riistanvärinen Lapin Neidon Ruska "Sissi". Ultrassa näkyi ainakin kolme pentua.

Muitakin pentu-uutisia on, nimittäin Konstin ja Ruskan (Pörröpöksyn Vuonjas) pennut ovat jo kuusiviikkoisia, luovutusaika lähestyy! Pennut kävivät eilen lekurin syynissä ja kaikille tuli terveiseksi terveet paperit. < 3 Käytiin kurkkimassa pentuja viime maanantaina ja viikkoa aiemmin, joten pentukuvasaastetta pienistä, silloin 4,5-viikkoisista pennuista. < 3


pojat < 3

tytöt < 3iskä ja tyär < 3

Näistä lapsista saankin sitten laumanvahvistusta urospennusta...

Ilmoitin Tikon ja Konstin Posion ryhmänäyttelyyn 7.5, sekä Tikon Keminmaan ryhmikseen 14.5. Tiko debytoi veteraanikehissä, hui kauhistus! Myös tokohommia on luvassa, ainakin parit kolmet kokeet on jo suunnitteilla. Tässä välissä ehtii olla muutamat mätsärit, joihin mennään taas ainakin alaskalaisten ja Sitkan kanssa pyörimään. Näillä eväillä onkin nyt hyvä suunnata katse kohti kesää. :)

Ei kommentteja: