Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 1. toukokuuta 2014

Pyhäjärvi RN

Viime viikon lauantaina auton nokka osoitti kohti Pyhäjärveä. Alunperin kehät piti olla ulkona ja tuomarina Tuula Pratt, mutta tuomarinvaihdoksen takia kehät olivat sisällä hallissa ja tuomarina toimi lopulta Harto Stockmari, jolle Koru ja Konsti olivat liian sporttista mallia. Kaikki oli vähän huonoa. :D

Konsti AVO EH3
"Urosmainen kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää. Toivoisin korostuneemman otsapenkereen. Hyvä purenta. Hyvin karvoituneet, kookkaat korvat. Tyhjä eturinta. Riittävä runko. Hyvä häntä. Normaalisti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu. Hyvä käytös. Liikkuu ahtaasti takaa ja toivoisin tehokkaamman takapotkun."


Koru AVO H
"Erittäin narttumainen. Vähän pitkä ja matala kokonaisuus. Kevyt piirteinen pää. Hyvä purenta ja korvakarvat. Vähän ranskalainen etuosa. Kevyt runko. Hyvä häntä. Hyvä karvanlaatu. Kevyt luusto ja pehmeät ranteet. Hyvä käytös. Liikkuu hyvin sivulta, ahtaasti mennentullen."


Kiva päivä vaikka kommenttiakin tuli päivän kehästä. Lopulta jäin miettimään mitä ko. tuomari olisi tykännyt Tikosta, kun sillähän sitä otsaa kirjaimellisesti onpi, kun suurimmalla osalla kehässä käyneistä koirista oli toiveena korostuneempaa otsapengertä. Täytyy joskus harkita Tikon käyttämistä tällä.

Nyt jälkikäteen harmittaa että puolivahingossa unohdin ilmoittaa pörröt Kalajoelle.. Meiltä sinne on ajomatkaa vain tunti, niin olisi voinut ihan hyvin käydä pyöräyttämässä noita sitten kehässä siellä. Mutta unohtunut mikä unohtunut, seuraava misseily on sitten parin viikon päästä Oulu KV. Lisäksi tulossa on Oulainen, jonne ilmoitin kylläkin vain Konstin. Lisäksi Nallekin lähtee! Jee! Pääsen sen  kanssa ekaa kertaa kehään! :D Seuraaviakin täytyy harkita. Muitakin menoja on ja rutkasti, kyllä taas lompakko ja autonmittari kiittävät...

vaskikelloja ihmettelemässä

Ei kommentteja: