Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 20. toukokuuta 2014

Oulu KV

Mukava päivä Oulussa viime sunnuntaina! Aurinko paistoi koko päivän muttei ollut liian kuuma. Kehässä kävi Tiko, Koru ja Konsti. Tuomarina toimi Tapio Eerola. Hieno päivä ja mukavat tulokset! Tikolla meni erityisen hyvin, joskin vähän jäi harmittamaan kun Se Viimeinen Valkoinen meni (jälleen) niin läheltä... :D


VAL ERI, VAK2, SA, PU3, vara-CACIB
Oikeat mittasuhteet, erittäin hyvä tyyppi. Vahva hyvä pää, suuret korvat. Silmät ja purenta OK. Hyvä rintakehän vahvuus. Riittävä raajaluusto. Erittäin hyvät kulmaukset. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu hyvin.AVO EH2 
2v oikeat mittasuhteet. Kallo kapea ja syvä. Silmät, korvat ja purenta OK. Rintakehä kevyt ja litteä. Hyvä raajojen luusto. Hieman niukat mutta tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä. Sisäkierteiset etuliikkeet. Askelpituus riittävä.
AVO EH
3v pienehkö, oikeat mittasuhteet. Hyvä kallo ja otsapenger. Leveälle asettuneet korvat. Silmät ja purenta OK. Kevyehkö alaleuka. Riittävä rintakehä ja raajojen luusto. Hieman niukat takakulmaukset. Kovin ahtaat takaliikkeet ja kapeat etuliikkeet. Periksi antavat välikämmenet. Hyvä häntä.

Lopuksi räpsittiin vielä kuvia kööristä, kuvat c Anni Holappa. Konsti teki vielä luoksetulon, ja voi että se oli hieno! Ensimmäistä kertaa noin suuressa häiriössä ja pitkän matkan. Hyvin ja keskittyneesti suoritti koko liikkeen, oli niin upea, maininnan arvoinen!

Seuraava misseily on sitten tulevana lauantaina Oulaisissa. Kehään menee tosin vain Konsti, sekä sitten Nalle. :) Sitten lähdetäänkin etelään WolfDogs RY:n kesäleirille, jee!


Ei kommentteja: