Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 24. toukokuuta 2014

Erittäin hyvä ellei täydellinen

Pitkä kuuma päivä takana Oulaisten ryhmiksessä. Oli taas päivä! :) Ensin kävin kehässä Nallen kanssa, joka sijoittui hienosti PU4. Tuomari ei ensin ollut uskoa että Nalle on jo seitsemän vuotias, kun ei ollut yhtään harmaata koirassa... :D Todella hieno arvostelu, ja minä sain yhden pienen unelmani toteen kun sen kanssa kehässä olin. (olen aina halunnut päästä esittämään suurirotuisen koiran, jota pitää hieman asetella ja esittää enemmän). < 3

Lappalaisia oli ilmoitettu 21 kappaletta ja tuomarina toimi Marja Talvitie. Konstille hienosti AVO EH1. Lopuksi oli pakko ottaa tottista, ja voi että kuinka upea pieni oli! < 3 Erinomaisella kontaktilla, pitkä seuruu pätkä, täydellä ja hyvällä vireellä! Hui kun oli niin upea!


AVO EH1
Kookas, hieman kapeakalloinen, edestä kovin löysästi ja takaa ahtaasti liikkuva poika. Hyvä karvanlaatu, mutta voimakas karvanlähtö. Liikkeessä oikeinkannettu häntä. Esiintyy rauhallisesti.
VAL ERI, VAK3, SA, PU4, tuomarina Kristiina Niemelä
Tyypiltään erinomainen. 7v uros, joka erinomaisessa kunnossa. Kaunis pään profiili ja ilme. Leikkaava purenta. Hyvä maski. Hyvin asettuneet korvat. Erinomainen kaula, ylälinja & rintakehä. Erittäin hyvät, tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen raajaluusto. Hieman löysät ranteet. Liikkuu hyvin erittäin hyvällä askelpituudella. Esiintyy ja esitetään hyvin.Ei kommentteja: