Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Nuorimmainen 2-vuotta ja tulevaa kevättä


Niin se aika vaan kuluu ja mamman pienin mussu, karvapallo piipunrassi, monitoimikone Konstikaskin tuli miehen ikään 22.3! "Viralliset" kaks vee posekuvat tulossa piakkoin, muutamia otoksia jo napsaistiin synttäribileistä ja edeltävänä päivänäkin. Bileitä vietettiin kotipuolessa Raahen koirapuistossa. :)

Konsti on ulkoisesti kehttinyt huimasti vuoden aikana, lisäksi työhommat tarhalla ovat tuoneet omaa lisäänsä. Konstilla on karvaa mahdottomasti, runsas ja lämmin pohjavilla alla, päällyskarva on pitkää ja ihan loistavan laatuista karkeaa, runsasta jouhta. 

Kroppa on voimistunut puolin ja toisin, luusto paranee kokoajan. Pää on pitkänmallinen ja vahva, vaikka vieläkin kevyehkö. Mutta onse vaan aika hieno ilmestys, vaikka itse sanonkin! Tykkään kyllä kovasti. Valjakkoilun ansiosta kunto on pojalla kohdillaan, pelkkää lihasta koko koira. Ja sen sain tuta kun pesemään aloin ja ammeeseen ja ammeesta piti pois piti poika nostaa.. painaa mahdottomasti.synttäreissä hymyilyttää

Työt alkaa olla finaalissa tarhalla. Lomaa viettelen ja keskityn nyt treenaamispuoleen, lähinnä Konstin kanssa, joka saralla. Kausi on kohta ohi ja rekeilyt jää taas lumettomaksi kaudeksi, mutta onneksi on nuo pyörälliset kulkuvälineet. Kuitenkin, valjakkoilun jäädessä pian taakse kohdistetaan pääpaino sitten muihin rientoihin. Konsti on nyt ilmoitettu kahteen näyttelyyn keväälle ja lisää on kesän myötä suunnitelmissa. Jokatapauksessa, harmittaa kun ei yksinkertaisesti ole ehtinyt ja kyennyt töiden takia näytelmissä pyörähtämään, kun toinen on niin loistavassa kunnossa ollut koko talven, ja on toistaiseksi vielä tälläkinhetkellä. Karvaa on niin paljon että pelottaa ajatus siitä kun se sitä rupeaa pudottamaan. :D Lisäksi lihaskunto on mahdottoman hyvä. Toivon että se pysyisi tässä huippukunnossa mitä nyt on, ainakin nämä kaksi näytelmää, eli Pyhäjärven ryhmis kuukauden päästä ja Oulu KV toukokuussa.. Toivon tätä todella. Lisäksi nyt panostetaan ahkerasti tottispuoleen. BH-kokeeseen menemme viimeistään kesäkuussa. Tavoitteena olisi myös tänä vuonna korkata toko-kokeissa mahdollisesti, näitä katsotaan sitten kesän jälkeen lisää. Kuitenkin, varmistuneiden misseilyjen ja BH:n lisäksi kaksi muutakin rientoa on tulossa ja molempiin Koo ilmoitettu, mutta koska nämä kaksi ovat allekirjoittaneelle jostain syystä iso ja tärkeäkin asia, niin kerron näistä sitten kun ne on kokeiltu, käyty ja ohi.. Lopputulokset sitten vaan jää nähtäväksi. :)

Kesään mennessä olisi myös tarkoitus tarkata tuo pieni otus. Joukkotarkkiin meinasimme jo mennä mutta, yllätysyllätys, työt estivät sen. Kuitenkin piakkoin on poika tarkkeihin menossa, niin ollaan siltäkin osalta sitten astetta viisaampia.

Kuvasaastetta ja treeniraporttiakin mahdollisesti tulossa lähipäivinä. Kevättä ilmassa! < 3


Nallekin viettämässä Konstin synttäreitä :)

Ei kommentteja: