Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 18. tammikuuta 2014

Messari ja uusi vuosi

Messari oli ja meni kuukausi sitten. Konstin kanssa reissattiin ihan vain kahdestaan, nautittiin ja oltiin. Kuten aina, reissut ei mene kuin strömsössä ja lauantai aamuna saavuimme -ah niin ihanan- VR:n ansiosta liian myöhään messukeskukseen minkä takia Konsti myöhästyi reippaasti omasta kehästään. Valio-urokset olivat jo menossa kun viimein pääsimme paikanpäälle. Kuitenkin saimme onneksemme käydä pyörähtämässä kehässä ja Konsti sai laatuarvostelun. Harmitti kyllä kun omastamme myöhästyttiin, sillä arvostelu oli hyvä ja tuomarikin piippaa kehui. Lauantaina siis "vain" laatuarvostelu tuloksella NUO ERI. Loppupäivä oltiinkin vain ja ihmeteltiin, seurusteltiin ja rentouduttiin. Sunnuntaina sitten oltiinkin paikalla hyvissä ajoin, nimittäin ihan ensimmäisinä meidän kehän reunalla. :D Lopulta päästiin kehään josta tulokseksi NUO ERI4. Molempina päivinä Koo sai omansa näköisen arvostelun. Reissu oli hyvä irtiotto Konstillekin, kun on viimeiset 4kk elellyt "tarhakoiran" elämää huskien kera, nyt pääsi sitten isolle kylälle. Ja en taas voi olla kehumatta tuota nuorukaista liikaa. Sen pää on niin kunnossa kuin koiralla vaan voi olla. Tasapainoinen, avoin ja kaikkien kaveri. Ei ressaa mistään eikä kenestäkään ja on sosiaalinen ja rauhallinen. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta voin sanoa, että olen älyttömän ylpeä piippasesta. Lyhyesti tiivistettynä, sillä on palikat kohdillaan. :)kotia päästyä nukutti


Allekirjoittanut aloitti myös virallisesti hommat tarhalla, joten nyt ollaan koko kööri elelty tarhaillen ja turistien kera. Konsti kävi mutkan Ivalossa juoksemassa muutaman safarin ja treenin. Eräs kerta Konsti oli päässyt johtoon vetämään lyhyttä rinkiä, kun ah-johtajakoirat olivat tylsistyneet ja kieltäytyneet hommista. Konsti oli yllättänyt - taas- kaikki paikalla olleet ja tietämättömät. Se juoksi johdossa itsevarmana ja intoa pursuten, nauttien täysin rinnoin joka kierroksesta, eikä vain itsekseen iloinnut, vaan saanut vierellä olleen tylsistyneen johtajankin yksi toisensa jälkeen innostumaan! Voi kauhea kun oli taas emäntä pakahtua ylpeydestä kun puhelun sai. :) Viisi muuta turistien ajamaa valjakkoa oli perässä tullut, ja Konsti oli vaan nauttinut kun pääsi töihin. Voi tuota toista.

Reenailtu on puolin ja toisin ja Konsti on omassa porukassa juossut toisena johtajana. Luottojohtaja alkaa siitä tulla. Vielä kun saadaan oikeasti suunnat toimimaan kuin ajatus, on siinä aika täydellinen valjakkokoira. :) Tänään kävin heittämässä meidän laumalla 15km lenkin kauniissa säässä. Konsti & Astro johtivat, Kara juoksi vauhdissa yksin ja pyörää pitivät Sila&Zisk. Kiva reissu!

ei valittamista :)Konsti ja Astro johtaa

valjakko


Konstille on kovasti suunniteltu terppatarkkeja kevään aikana. Näytelmissäkin voisi pyörähtää jossain. Lisäksi olen suunnitellut BH- ja AD-koetta. Pari muutakin spontaania ideaa on, jotka tosin saavat odottaa sitä toteutumishetkeä ennenkuin alan oikein hihkua. :D Kevät kuitenkin menee töiden parissa joten nähtäväksi jää missä ja minne sitten lopulta päästään ja päädytään. Jokatapauksessa niin tahi näin, sohvaperunoina ei tulla olemaan. :)

Tikon revähdys ja tulehdus alkaa olla muisto vain, ja en malta odottaa että saan senkin potkurin eteen jolkottelemaan Konstin mukana. Tiko on hyvä oman pienen porukan johtaja ja toimii kuin ajatus, mutta siltä puuttuu SE motivaatio ja innokuus mikä on Konstilla tuohon vetohommaan... Yhdessä ne sitten on varmasti huippu johtopari pienen pienessä potkuriporukassa.. en malta odottaa että pääsen niitä yhdessä vedättämään taas kevään aikana, kun Tikonkin jalka on viimein parantunut. :) Korun kohdalla olisi haaveissa toko-koe tahi pari käydä perseilemässä. Kun sille sen TK1 saan niin sitten saa riittää - ainakin siihen asti kunnes saan taas jonkun aivovamman ja alan opettaa avo-liikkeitä. :D Konstin tarkkien lisäksi Tiko ja Koru pääsee silmätarkkiin tässä kevään aikana.

Ei kommentteja: