Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

torstai 5. joulukuuta 2013

Loppuvuotta

Ilmoitin Korun ja Konstin messari-viikonlopulle kahdelle päivää, lauantaille ja sunnuntaille, kehäilemään. Nyt kävikin sitten niin, että Koru päätti aloittaa juoksunsa. Olen tässä nyt pohdiskellut otanko Korua ollenkaan mukaan vai jääkö se sitten pois riennoista.. Kovasti sen mukaan tahtoisin, ettei rahat menisi ihan hukkaan. Konstin kanssa ollaan jokatapauksessa menossa. Ei malttaisi enää odottaa, vaikka todella raskas viikonloppu tulee olemaan..

Sirppaselle juoksut on nyt siis neljännet. Tässä on jopa pentuajatusta pyöritelty mielessä jonkinverran aina välillä.. Saa nähdä miten ajatukset muuttu sitten lopulta teoiksi.

Tikolla ilmeni syksyn mittaan ontumista vasemmassa takajalassa. Nyt on potilaana, sillä todettiin reisilihaksen ojentajan paha revähdys ja tulehdus, johon söi Rimadyl-kuurin. Edelleen on kuntoutuksen alla, pikkuhiljaa hihnalenkkejä pidennetään, mutta hyppyyttämistä ja riehumista ei anneta tehdä, varsinkin nyt kun piha on peilijäässä ja näin ollen äärettömän liukas. Muuten on toipunut hyvin, ei ymmärrä vain että miksi pidetään liikkuminen niin pannassa, ja vielä kun tätä on jatkunut jo hyvän aikaa.

Konsti on treenaillut tarhalla, ja eihän siitä voi edelleenkään muuta sanoa kuin hieno ja upea valjakkokoiran alku se on. Vauhtia, kestävyyttä ja päätä riittää. Matkat ovat olleet nyt 15-20km. Nyt on tosin pieni "lomalla", muu lauma siirtyi pohjoiseen kuukaudeksi töihin ja messarin ja vaikean kyydityksen vuoksi otin Konstin mukaani, nyt lomailemme Keminmaassa ja ensi viikolla suuntaamme Raaheen ennen messaria. Joulun jälkeen Konsti lähtee taas hommiin.

Astro, Konsti, Sila & Zisk syystreeneissä

Kävimme viimeksi maanantai-iltana omalla rämällä n. 10km lenkin heittämässä pimeässä. Konsti juoksi yksin johdossa, vauhdissa Astro ja hukat Sila & Zisk olivat pyörässä. Tasainen hyvä vauhti kesti koko matkan. Käännyimme ympäri umpihangessa, josta uralle takaisin päästyämme päätti koko kööri että nyt riitti leikkiminen ja nostivat kaikki nopeaan laukkaan... vauhtia oli siinä vaiheessa niin paljon että hirvitti! Konstilla ja Astrolla ei meinannut vauhti riittää kun takaa rynnisti 50kg ja sellainen 70-senttinen Ziski täyttä laukkaa... vaan hienosti pärjäsivät. :D Vauhtia oli sen pari kilometriä yli 22km/h, huhhuh. Videoita rekiajeluista pitäisi saada tännekin ladattua, kun niitä löytyy..

Tänään käytin Konstin ja karhukoira Rikin potkurilla viitisen kilometriä vetämässä ja hyvin meni sekin reissu. Huomenna lähdetääm käymään Tervolassa ystävän tarhalla kyläilemässä ja käymme myös koirilla ajamassa. Konsti lähtee mukaan touhuamaan.

Terveyspuolelta on kuulunut syksyn mittaan hieman huonompia uutisia. Tikon pikkusisarpuoli (sama isä) on sairastunut epilepsiaan, vain vuosikkaana. Lisäksi Konstin isällä todettiin silmätarkastuksessa kaihi. Harmittaahan tulokset mutta näillehän ei mitään voi. Konsti menee tarkkeihin tässä jossain vaiheessa, myös Tikolta ja Korulta täytyy silmät uusintatarkastaa, menivät marraskuussa vanhaksi.

Tänään käväistiin kyläilemässä myös Sannan luona ja palloteltiin 2,5- ja 3,5-viikon ikäisiä pentupalleroisia. < 3

Tällaisissa maisemissa ajellaan..

Ei kommentteja: