Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 19. elokuuta 2013

Kajaani RN

Piiitkien ja vaaaiiikeiden mutkien kautta lopulta päädyttiin kuin päädyttiinkin Kajaanin ryhmikseen. Ilmoitettu siis oli ja kaikki oli kuosissa, sitten tulikin mutkia matkaan eikä kyytiä meinannut löytyä. Viime tingassa (perjantai päivä) lopulta päätettiin ja päästiinkin lähtemään eikä se turha reissu ollutkaan!VAL ERI, VAK1, SA, PU1, VSP
"Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Korvat saisivat olla pienemmät ja silmät tummemmat. Hyvä kaula ja runko. Hyvä oikeanlaatuinen turkki, kaunis häntä. Liikkuu erittäin tehokkaasti. Mukava luonne, esiintyy hyvin."


AVO ERI, AVK1, SA, PN2, VASERT
"Hyvänkokoinen, erinomainen tyyppi & mittasuhteet. Kaunis ilme, hyvät silmät & korvat. Hyvä kaula & runko. Kaunis häntä, hyvänlaatuinen turkki joskin hieman lähdössä. Liikkuu rodunomaisesti, mukava luonne, esiintyy hyvin."

Ohhoh! Eipä osannu kyllä yhtään odottaa. Pelkästään ERI:n saaminen Korulle oli minusta niin älyttömän hienoa etten meinannu uskoa.. :D Tuomarina toimi uusituttavuus Perttu Ståhlberg ja mielenkiinnosta lähdettiin katsomaan millainen tuomari olisi kyseessä. Totesin että uudestaan ollaan menossa. ;) Paikan päälle tuli myöskin Johanna Hipun kanssa, mukana oli myös näytillä Nipa (Hippusen Aito Onni)! Voi että oli ihanaa nähdä poikaa ekaa kertaa sitten pienten pentuaikojen livenä! Käytin Nipan kehässäkin ja hienosti poika sai keskenkasvuisena ja karvattomana tulokseksi JUN EH1. :) Ihan on samasta puusta veistetty iskän kanssa poikanen... Jonkinlainen "perhepotretti"kin tuli otettua, niitä esille kunhan käsiini saan..

H. Aito Onni "Nipa"
JUN EH1
Niin söpö kaveri <3 p="">


Tosiaan, pesin Korun viime keskiviikkona ennen Kajaania, oli niin likainen että koin parhaaksi sen käyttää suihkun kautta. Se taas osoittautui niin suureksi virheeksi että. :D Kyljistä pursuaa ja kukkii karvaa jatkuvalla syötöllä... Kahden viikon päästä olisi vielä Roin ryhmis, katsotaan mihin kuntoon sirppa kerkeää itsensä saada siihen mennessä. :P Sitä odotellessa...

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Onnea, minullakin on kuvia tikosta ja nipasta tuolta kajaanista. (: