Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

lomat lomailtu

Kesä on menny ihan täysin lomaillen sen suuremmista koirahommista. Näyttelyitä on ollut ja mennyt, ja nyt jälkikäteen itken katkeria kyyneliä kun en ketään ollut minnekään ilmoittanut. Ehkä se toukokuinen Liettuan reissu kattoi koko kesän missi-hengen..?

Konstin kanssa ollaan tehty ihan minimaalisia perusjuttuja. Kovasti yritän laiskan kesän jälkeen itseäin tsempata että saisin sen tai Tikon tai jopa molemmat käytettyä BH-kokeessa.. aika epätodennäköiseltä kuitenkin näyttää. :P Korulta loppui "pullamössö"-elämä, ts lomailu ja Tiko sai vuorostaan jäädä toimittamaan ainoan koiran virkaa Keminmaahan. Nyt yritetäänki ottaa kiinni vähän kaikkea niinkuin aina syksyisin, Korun ilmoitin kahteen toko-kisaan tänne Rovaniemelle elokuun alkuun. Lisäksi ilmoitin sen ja Tikon Kajaanin ryhmikseen 17.8 ja Koru käy myös 31.8 pyörähtämässä kotikentällä. Tiko on vähän avoin vielä noihin karkeloihin, sen suhteen kun on taas muita maita suunnitteilla.

Elokuun pyöritään tarhalla töissä, mahdollisesti jatkaen syksyyn. Kuitenkin tarha- ja mökkielämä kutsuu elokuuksi, huskymaista menoa siis tiedossa. Konsti osoitti toissapäiväisellä pikaisella potkulauta vetoilussa toiveita johtajakoiran aineksista.. pikku piippa veti ja johti EVVK-asenteista, 5kg painavampaa Tikoa tuosta vain. Voi että, kun se tuosta ikää ja päätänsä vielä kehittää niin siitä tulee niin pirun hieno johtajakoira(kin) vetohommiin ettei mitään järkeä! Olen etsinyt kuumeisesti pyörillä olevaa potkuria jota kevät-kesä-syksynkin saisi koiria vedättää ja treenata. Vielä ei ole tärpännyt, saa nähdä ehtiikö jo oikeat kelit tulla reelle ja potkurille ennenkuin löydän halvan ja suht läheltä himoitsemani..<3 p="" sirppa="">

Ei kommentteja: