Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 25. kesäkuuta 2013

kesää

Ensin iloisia uutisia, Konstin sisko Töppö (F. Myötätuuli) on käynyt terppatarkeissa ja tulokset on priima luokkaa: lonkat A/A, kyynärät ja polvet 0/0 ja silmät terveet, mahtava homma!

Sitten ollaankin vietelty kesää. Tiko ja Konsti viihdyttävät Rovaniemen päässä ja Koru on lomaillut Keminmaassa ja pyörähtänyt Oulussakin. Poikien kanssa ollaan käyty silloin tällöin tarhalla pyörähtämässä. Konsti sai ilmeisesti siellä runsaista mäkäristä ja hyttysistä johtuen päälaelle melkoiset jäljet, on raapinut verekselle asti monta reikää... nyt on puhdistus operaatio käynnissä, toivotaan etteivät ala hautomaan lämpimien ilmojen takia. Unni-labbis oli tässä pyörähtämässä ja tarkoitus oli käydä pyörällä vedättämässä koirat muttei ilmat sallineet vetohommia.. Nyt olen etsinyt kuumeisesti pyörillä olevaa potkuria tai muuta vastaavaa, jotta viileimmillä ilmoilla tai kesäöinä pääsisi koirat vedättämään metsäteillä.

Konsti-rimppakinttu se vaan panttaa kasvamistaan, poika on niin älyttömän laiha että ihan hirvittää! Ruokaa uppoaa mutta kroppa ei levene kun ei ole vielä kehittynyt loppuun asti. Eli tuskinpa pääsee kesäpoika esim. kehiin nyt muutamaan kuukauteen. :D Pohjavillat on irti ja harjattu on kuin paljon mutta edelleen sitä tulee. Ainakin siinä suhteessa on ollut jonossa ottamassa omansa vastaan..

Sekalauma on nyt kutakuinkin yhdistetty ja kaikki ovat niinikään hyväksyneet kaikki. Eli leonberg Nalle ja tsekkipoika Zisk yhdistettynä Tikoon on ookoo. :) Tai siis Tiko yhdistettynä Nalleen ja Ziskiin. Miten sen nyt tahtoo ajatella.

Näytelmiä en ole sen kummemmin katsellut, harmitti suuresti kun en Rovaniemen KV:seen ilmoittanut ketään. Lappalaisia oli vain 22. Pyörähdettiin kuitenkin Ziskin kanssa, josta sitten makeasti ROP, SERT & CACIB.

Sitten kesää jatkaen ~


"mullapa on, sullapa ei"
kesäpoika '13

Ei kommentteja: