Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 12. marraskuuta 2012

treeniä ja missimenestystä

Kolme viikkoa on tässä kulunut ja siihen on kuulunut oikeastaan pääosallisesti vain treenejä. Korun kanssa ekat tokoilut on -apua- jo reilun viikon kuluttua. Kauhea kun tuo aika menee nopeasti... otin ja ilmoitin sen myös Pelloon viikkoa myöhemmin. Kaikki liikkeet menee korumaisesti, eli siis ihan hyvin, mutta ohjaajapehmeys välillä nostaa päätään. Korulta ei voi odottaa sähäkkää ja näpsäkkää tehoa, se tekee liikkeet kyllä kivasti, mutta tosiaan sillain "ei-kiirettä-valmiissa-maailmassa". :) Vähän kyllä välillä turhautuminen nostaa päätään hihnan toisessa päässä, mutta ei se mitään, näillä mennään. Hyvin on siis liikkeet plakkarissa, vaikkei niitä vauhdilla ja teholla ole pilattu.

Konstille olen tehnyt nyt paljon nenän käyttöä, pääosin ulkona. Ruoan saa yleensä takametsästä, ainakin osittain, olen tehnyt sille lyhyttä jälkeä ja piilottanut ruokaa puskiin ja lumen alle ym. Yhden kerran on ihmisenkin jälkeä pitkin etsinyt, tosin tämä meni hiukan pilalle koska oli pimeää ja piipalla on puolen vuoden uhma-herkkyys-kausi menossa. Nenäänsä käyttää tosin todella hyvin, joskin nyt kun on tajunnut että aina sitä ruokaa saa kun jäljelle lähdetään, on se ensimmäisten kertojen tarkkuus ja keskittyminen vähän herpaantunut. Väsyttävää touhua tuo nuuskuttelu, viitisentoista minuuttia aktivointia ja kuopus on täysin sippi.  :)

Tiko on ollut nyt Kemínmaassa lomalla joka jatkuu x-aikaa. Olen kuitenkin hommaamassa sille vetovaljaita, ja pariin porukkaan olen sitä tunkemassa mukaan kokeilemaan valjakossa menoa. Näistä lisää kunhan toteutuvat.

Viikko sitten oli Halloween match show Rovaniemen keskustassa, jossa sitten menikin kirjaimellisesti koko päivä. Plussan puolella oltiin juuri sen verran, että oli kylmä tuuli ja kaikenlaista moskaa satoi jatkuvalla syötöllä. Lisäksi oli mahdottoman liukas. Hauskaa oli kuitenkin senkin edestä ja seurueessa oli meidän kanssa Sanna ja porot Bore & Miro. Saatiin hiukan vaihdella koiria lennosta ja kesken kehien että kaikki pääsivät omiinsa aikataulussa, pysyi ainakin hereilllä! Koru sijoittui pienissä aikuisissa punaisten toiseksi, ja pikku mies sitten yllätti ollen pentujen sinisten ykkönen ja koko mätsärin BIS-3! Vautsi vau, kun osallistujamääräkin oli huikea. :)

Konsti SIN1 & BIS-3

Koru kävi myöskin terppatarkeissa ja kuvattiin koko koira. Lonkat ja kyynärät lähtivät Kennelliiton kierrokselle, selkä-, olat-, ja kaularanka kuvattiin priimaksi. Nytten sitten viimeiset puristukset vielä kolme viikkoa, käydään tokoilemassa ja vuoden viimeiset humppailut sitten messarissa 8. ja 9.pvä, jonne ilmoitin lopulta vain Korun. Sitten jäädäänkin ansaitulle joululomalle jo, kauhea kun aika menee nopeasti.

Ei kommentteja: