Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

askelia eteenpäinVuosi lähenee loppuaan, vaan vielä ehtii kaikenlaista! Kalenteri on täynnä rasteja ja huutomerkkejä,muistutuksena menoista ja meiningeistä. Päällimmäisenä mielessä on Korun terppatarkit, vaan enemmän taidan jännittää marraskuun loppua, eli kuukausi ja 3 päivää tästä eteenpäin.. Otin ja ilmoitin Korun toko-kisoihin Tornioon. Heidiltä tuli viimeinen tuuppaus ja nyt sitten ollaan lyöty treenikalenteri seinälle, ja meillä on melkoiset tehotreenit alkamassa, tai oikeastaan aloitettu jo. Treenitreenit pidetään 2-3 kertaa päivässä ja lisäksi lenkkien lomassa pienemmästi jotain. Tuo treenikalenteri on oikeasti ihan älyttömän hyvä apu, aina olen sitä miettinyt mutta nyt sitten otin sen vihdoin konkreettisesti käyttöön. 

Youtube on ollut hyvänä apuna myös, sieltä olen miltei päivittäin katsellut kisa-videoita ja hakenut innostusta lisää. Kisoista sitten, tuloksella ei minulle ole niinkään väliä, vaan kun ikinä en ole kisaamassa ollut -ja eilen kävin ensimmäistä kertaa katsomassakin (!)- niin päätin että jostain se on aloitettava ja näillä mennään. Aikuisten oikeasti joku henkeen ja vereen toko-ihminen nauraisi meidät varmaan maanrakoon, koska  me ei todella oltaisi Korun kanssa valmiita kisoihin, mutta ei sillä väliä.. Joskus se on kokeiltava! :D Jännittää älyttömästi. Harkitsen vielä toisiakin kisoja, Torniosta viikko myöhemmin olisi Pellossa. Mutta katsellaan vielä, vaikka into olisikin tällähetkellä kova niin kuitenkin tämä yksi jo tuntuu syövän minun mielenterveyden.. :D

Terppatarkkien ja tokoilun ohella sitten viimeinen misseily on perinteisesti Helsinki Winnerissä 8.12, jossa sitten meidän laumasta edustaa myöskin Korunen. Tiko on vielä harkinnassa, joskin uskon että tänä vuonna Tiko saa jäädä sohvakannustajaksi kotiin ja teemme reissun Korun kanssa ihan kahdestaan.

Tiko majailee vielä ainakin tulevan viikon täällä Rovaniemellä ja lähtee sitten lomailemaan Keminmaahan. Tiitteri on saanut tehdä myöskin toko- ja hömppäjuttuja kun Korua on treenailtu. Siinä sivussa sitten kuopuksen kanssa tehdään pikkujuttuja myöskin. Loppuvuosi on siis todella kiireistä ja aktiivista aikaa meillä, tosi jännää!

Niin ja Konstihan oli viikonlopun Annin matkassa edustamassa Laukaan erkkarissa, jossa pikkumies olikin ollut tosi pätevä, esiintynyt rauhallisesti ja varmasti ja sijoittunut monen pikkumiehen seasta kolmanneksi! Mahtavaa. :) Konsti korkkaakin sitten viralliset kehät heti alkuvuoden aikaan.

Nyt sitten nautitaan perhosista mahassa ja ollaan tosi aktiivisia!

Ei kommentteja: