Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

paljon

Tikohan siis pyörähti Roin KVssa tuloksella PU3. Ilma oli älyttömän kylmä, mutta onneksi oli sitäkin hauskempaa mahtavassa seurassa. Kuvia tulee jossain vaiheessa.

Muutenkin ollaan nyt elelty vähän jännää elämää ja menty miten sattuu. :D Koru on siis Keminmaassa, läksi Lauran ja äidin mukana sinne ja Konsti ja Tiko on olleet sen kuukauden päivät minulla kahdestaan Rovaniemellä. Korun lähdettyä Tiko hyväksyi Konstin täydellisen lopullisesti laumanjäseneksi, ja pojat ovat paita ja peppu. Konsti matkii Tikoa hyvässä ja pahassa (enemmän siinä pahassa..), ja tukeutuu isoveikkaan kaikessa. Konstilla on muutenkin jonkinlainen mörkövaihe alkanut, sillä äkilliset liikkeet (takaa juoksevat lapset tms.) saaavat sen vähän hätkähtämään. Ollaan kahdestaan kuljettu mahdollisimman paljon että päästäisiin tästä yli ja paremmaksi onkin jo mennyt. Painoa pikkujätkällä on tällähetkellä 10kg.

Konsti on päässyt kolme kertaa Louella pyörähtämään, mikä on tehnyt sille enemmän entä hyvää. Kahtena viime kertana (viimeisin kolme päivää sitten torstaina), se on saanut touhottaa omanikäisten pentujen kanssa, tutustunut possuihin, lehmiin, hevosiin, ankkoihin, kissoihin etcetc. Kokenut ritilä- ja pimeitä jyrkkiä navettaportaita, opiskellut irtiolemisen saloja vilkkaalla eläinpihalla ja koiratarhoilla, tutustunut muutamiin agility-esteisiin.... kaikkea on siis tullut Konstin elämään yhdellä rytäyksellä kun Louella ollaan pyöritty. Ja hyvää, todella hyvää on tehnyt. Poika on saanut pikkuhiljaa itsevarmuuttaan takaisin (on jäänyt ilmeisesti mainitsematta, mutta pikku Koon kimppuun kävi koira 12-viikkoisena, joka jätti valitettavasti henkisiä arpia), ja viime torstain Loue käynti auttoi asiaa paljon eteenpäin. Touhotettiin päivällä suurella koiralaumalla, jossa mukana Konstin uusien BFF-noutajien kanssa leonberg, samojedi ja ajokoira. Samojedi Tahvo ihastui Konstiin ikihyviksi ja oli todella riehakas ja innokas leikkikaveri, ja ennenkaikkea ystävällisyyden perikuva, ja Konsti sai rakentaa itsevarmuuttaan sen "hyökkäyspyrähdyksien" kanssa. :)









Konsti ja lentävä labbis! :D

Konsti ja Poppe-kultsu


Nalle ja Tahvo

Tikon kanssa ollaan pyöräilty paljon ja tehty hömppäjuttuja kahdestaan. Pitäisi käyttää se ageilemassa vielä tässä ennen kuin lähtee takaisin Keminmaahan, koko kesänhän on mamman mussu muuten ollut seurana! <3 Tikon kanssa lähdetään missiturneelle kavereiden kanssa, ilmoitin sen Tallinnaan Baltic Winner 2012- ja Heinolan KR-näyttelyihin, kolmen viikon päästä ois reissu tiedossa. Viimeistään sen jälkeen mussu jää sitten Keminmaahan ja otetaan sirppana takaisin pohojoseen. Korulla pitäisi alkaa juoksut tässä ihan lähiaikoina, ja vähän nyt olen kahden vaiheilla terppatarkkien suhteen.. toisaalta haluaisin ne tehdä nyt tässä ettei tarvitsisi odottaa juoksujen jälkeen, kun siirtyisi taas niin pitkälle syksyyn. Toisaalta taas voisinkin odottaa, ei olisi niin kiire. :D Mutta katsotaan miten otan likan Roihin takaisin ja miltä juoksujen tilanne silloin näyttää.

Eräs keskiviikko olimme pentutreffeillä roin lappalaisporukalla, mukana menossa Konstin lisäksi porot Manta ja Miro, sekä pörröt Felipe ja samanikäiset, aiemmin tutuksi tulleen Pimun (Karvapallon Korpikeijun Kuiske) sisarukset Lempi, Moyo ja Peppi!

Felipe (Ikimuiston Fakta Homma)

Manta

Konsti ja BFF Miro



Peppi, Lempi ja Moyo, Karvapallolaiset


BFF Miro & Konsti

Bore, Manta, Konsti ja Tiko eräisellä mehtälenkillä, kuvasta puuttuu ylläoleva Miro :)


Tikohippuset lähtevät ensi viikolla ja omiin koteihin, niin se aika vaan kuluu! Enää ei ehditty pentuja katsomaan valitettavasti. :( Mutta onneksi kaikki jäävät lähelle, ja lähin ihan Kemiin! Hippusten blogista voi kahtella tuoreita kuvia kasvavista lapsista.

u. Hippusen Aikamoinen (Tiko Jr.) "Nalle" <3

1 kommentti:

quu kirjoitti...

Olipa ikävä kuulla tuosta hyökkäyksestä. :( Ei ollenkaan kivaa, että koiran päälle käy toinen eikä varsinkaan kun kyseessä pieni pentu. Tsemppiä kovasti, ettei siitä jää mitään ikäviä muistoja.

Ihania pentusia - laitathan kuvia tännekin aina kun niitä saat. :)