Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 28. huhtikuuta 2012

murretaan myyttejä

Olen unohtanut mainita, että Koru kävi huhtikuun alussa silmätarkissa ja silmät todettiin terveiksi ja kirkkaiksi! Helpotuksen huokaisu, Korun velipuolellahan on todettu kaihi joten jännitin tavallista enemmän. Lekuri sanoi, että Korun silmänpohjat (tai joku vastaava, ei voi muistaa :D) ovat todella persoonalliset ja erikoiset, niistä kuulemma tunnistaisi koiran samoin kuin ihmiset sormenjäljistä. Jännää. :)

Nyt ollaan otettu sirpan kanssa kaamosta kiinni ja BH- ja TOKO-liikkeet on kirimisen alla. Syksyllä on tavoite käydä BH-kokeessa, joten nyt kiriä kiinni, koulun takia on treenit jääneet säälittäviksi. Nyt on otettu tavaksi treenailla vähintään kolme kertaa viikossa kunnolla, tosin täytyy muistaa ettei väsytä likkaa liikaa jotta hauskuus säilyypi. Torstaina oltiin Rovaniemen lappalaiskoira porukalla vapaamuotoisissa muistelutreenityksissä, Anni nappasi sirpasta tällasen:Keväisin luonto ja maailma herää eloon pitkän pimennon jälkeen. Kevät on kaikkea tätä, mutta koiramaailmassa kevät merkitsee vain yhtä asiaa: epidemiaa pentukuumeessa. Kaikkialla hehkutetaan koiravauvoista, pienistä pörröistä ja marsupilameista, laumaa kasvatetaan ja lapsia hankitaan. Pennuntuoksu on ehdoton kevään merkki. Ja joitakin sitten laumankasvatus koskettaa. En uskonut vielä muutama kuukausi sitten, että lisävahvistus koskettaisi meitä. Vasta viime keväänähän meillä oli pennuntuoksua ja pikkutassuja. Silloin olin varma, että lisää haukkuja ei laumaan tule, ei muutamaan vuoteen.

Vaan aina ei asiat mene niinkuin on päätetty. Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Tähän on päädytty:


Saanko esitellä, etelänmaalta 22.3 päivänvalon nähnyt riista pikkumies. Tämä hurmuri on yhteisomistuksessa Annin kanssa, miesvahvistus pieneen sateenkaariuusioperheeseemme. Jäpikkä tulee tottelemaan nimeä Konsti ja on kotoisin Fihtolakesta. Hienommalta nimeltään poitsu on Fihtolas Myytinmurtaja.


Konstin iskä on älyttömän ihana dominomies Orso-Farm Äkäspenni, poikanimeltään Pena. Tätä kaunista miestä olen henkkohtaisesti ihaillut niin kauan kuin se on maailman tietoisuudessa ollut. Pena on terveydeltään täyttä A-luokkaa, lonkat A/A, polvet ja kyynärät 0/0, pra A, silmät kolmeen kertaan tutkittu terveiksi. Näyttelyistä Penalla on plakkarissa VA-SERT ja CACIB. Penalla on viisi pentuetta, vuosihaarukalla 2008-2012. Tähän mennessä Pena on jättänyt taisaista ja kaunista jälkeä, niin terveyden kuin ulkonäön kannalta.

Penalta olen salaa haaveillut saavani jälkeläisen, ja olen niin iloinen että toiveeni viimein toteutui. Pena on minun mieleeni täydellinen pakkaus, tykkään siinä ihan kaikesta, se on kokonaisuudessaan niin minun mieleeni. Luonteeltaankin vielä täysi kymppi, rauhallinen ja iloinen laumaeläin.

Pikkumiehen äippä on kauan ihastelemamme Fihtolas Bling Bling, eli pieni sievä Nekku-karkki. Nekku on myös täyttä a-suoraa; lonkat A/A, polvet ja kyynärät 0/0, silmät terveet x 2 ja pra a. Nekulla on plakkarissa ERI ja EH. Nekulla on yksi pentue ennestään, joihin tyttö on jättänyt omaa kaunista jälkeään. Nekussa tykkään erityisesti myöskin sen kokonaisuudesta, sopiva kaunis kompakti paketti.

Nekun emä on parkinvärinen F. Yippii, jonka siskoa F. Yopoa olen muutaman kerran näyttelyissä nähnyt. Tasaiset siskokset, joiden leimaa on vahvasti saanut Nekku-äippä, ja jota toivon myös pikkumies-Konstille tulevan sopivasti. Luonteeltaan Nekku on helppo ja iloinen kaikkien kaveri.Lisää kuvia voi katsella Fihtolas-galleriasta.

Konsti kotiutuu toukokuun puolivälissä. Toivomma tästä ihanasta pikkumiehestä täyspäistä ja iloista harrastekaveria, ja tulevaisuudessa vielä jotain muutakin. Voi ei kun ei malttaisi odottaa! Kaikenlaista pikkuhärpäkettä on jo tullut hankittua, ihanaa näperrellä pikkupantoja ja hihnoja ja leluja jajaja... Pitää tässä ulkoasut vaihtaa sitten sekä sivuille että tänne blogiin. Niin IHANAA! :)) <3


Niin ja Anni haastoi tällaiseen:
Listaa kymmenen asiaa sekalaisessa järjestyksessä, jotka tuovat hyvää mieltä. Jos saa haasteen uudelleen, lisää ainakin viisi uutta. Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen ja mainitse myös haasteen antaja postauksessasi.
Nämä siis sekalaisessa järjestyksessä.

- koirat, koiramaiset menot ja meiningit ja koiranpennut. "Whoever said you can't buy happiness forgot about little puppies." -Gene Hill
- ystävät
- kesä
- elämän pienet hetket
- kuvataide
- musiikki
- hiljainen hetki kun aika pysähtyy, metsässä tai suurella aukiolla keskellä ei-mitään

Voisin oikeastaan kiteyttää kaikki yhteen: elämän pienet hetket on parasta ja saavat aikaan onnellisuuden tunteen ja hyvän mielen. En lähde enempää erottelemaan mitään tiettyjä. Haastan tähän Petran, Empun, Elinan, Tiian ja Emman!

Ei kommentteja: