Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 4. lokakuuta 2011

Tilannekatsaus

10.9 hypättiin Kordellin kanssa kimppakyytiin ja suunnattiin Pellon pentunäytelmiin. Tuomarina toimi Katja Korhonen, jolta saatiin älyttömän monipuolinen arvostelu, hienoa että koko skaalaa käytetään vielä..

PEK1 :: Katja Korhonen
8 kk, erittäin hyvätyyppinen, tänään aavistuksen kevyehkön kokonaiskuvan antava, mittasuhteiltaan aavistuksen pitkän vaikutelman antava. Oikeat päänmittasuhteet, kuono voisi olla vahvempi, purenta OK. Aavistuksen kookkaat & haja-asentoiset korvat, hyvä kaula. Eturinnan & rungon tulee täyttyä. Kevyehkö raajaluusto, tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu ahtaasti takaa, yhdensuuntaisesti edestä, tasapainoisella askeleella.




Matkakumppaneina oli cockeri Lady, australianpaimenkoira Poju sekä Korua kuukautta nuorempi lapikas Miskajasmin Pakkashelmi "Helmi". Lady ja Koru eivät saaneet kunniapalkintoa, Poju oli PU2 ja Helmi PN3. Hieno reissu ja mahtava seura. Koru ja Helmi löysivät heti yhteisen sävelen ja Ladykin oli kiva Kordellin mielestä. Sulassa sovussa neljä penikkaa matkusti takakontissa kun emännät juoruilivat. :)

Vasemmalta Poju, Helmi, Koru ja Lady

Allekirjoittanut hyppäsi viime tipassa parikilpailuun. Koru ja Helmi olivat treennaillessa sitä mieltä, että kaksistaan on tyhmää liikkua nätisti kylkikyljessä, mieluummin juostaan eri suuntiin ja painitaan vähän samalla... epätoivoisena pelättiin mitähän kehässä olosta tulee, mutta niin vain kävi että välittömästi kun kehään astuttiin, tytöt päättivätkin esiintyä todella hienosti kimpassa, seisoa jököttivät ryhdikkäästi, kumpikin odotti kiltisti nami vuoroa, eikä liikkeetkään huonosti menneet. Hienoa likat! Nyt on parikilpailukin koettu. :D

enttententten teelikamentten..



Helmikoru
Kaikki kuvat [c] Heidi Hietala & Satu Valo


Ja viikonloppuna Kordelli suuntasi sitten etelään muussa seurassa ilman minua. Kiitos kaikille Korusta huolehtineille! Kiva reissu oli likalla ainakin ollut kun oli saanut peuhata enemmän ja vähemmän sukulaisten kanssa. Hotellissa Kordelli yöpyi Aijan ja Marin hoivissa ja seurassa oli Alma, Hilma, Mosku ja Eetu. Sunnuntaina Koru pyörähti Annin kanssa kehässä ja tapasi iskänsä, komean Hessun. <3 Iso kiitos Pialle kuvista! Myös Korun veljet, Ukko ja Pluto pyörähtivät kehässä, Plutolle tulokseksi PEK4 ja KP. :) Pistetäänpä reissuraporttia kuvina..

Korun komea iskä <3

<3


"Minä tykkään sinusta <3"

Korun  veli, E. Kuu-Ukko "Ukko"

... ja toinen veli, E. Pluton Laulu "Pluto"

PEK - :: Harri Lehkonen
Vielä hieman kevytrunkoinen, reippaasti esiintyvä narttupentu. Feminiininen pää, jonka tulee vahvistua. Hyvin kulmautuneet raajat. Voisi kantaa häntäänsä korkeammalla. Vielä hieman pehmyt turkki. Hyvä askelpituus.




[c] Viivi Saarikko

Tiko kävi siis lekurin syynissä pari viikkoa sitten. Tutkittiin polvet ja sydän, jotka kaikki saivat puhtaat paperit! Lisäksi otettiin verikokeet ja tuloksia odotellaan. Lekuri tutki myös lonkat kliinisesti, ja molemmissa liikkuvuus on erinomaista ja puhdasta. Ihmettelikin ääneen, että onko Tikolla oikeasti C:n lonkat.. Yksiselitteinen kommentti turresta oli, että täysin terve ja puhdas koira, ei siinä ole mitään vikaa. Verikokeiden tulokset pitäisi tulla tällä tai ensi viikolla. Silmät Tikolta tarkataan marraskuussa.

Ei kommentteja: