Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

maanantai 23. toukokuuta 2011

I keep going on

Viikko sitten viikonloppuna oli Korun kanssa ohjelmaa. Perjantaina 13.5 Aija&Mosku tulivat meille Roihin ja lauantaina suunnatiin kimpassa Sodankylän ryhmikseen. Koru oli oma rauhallinen itsensä, ei se välitä oikeasti mistään mitään. Ihan sama ollaanko keskellä moottoritietä vai keskellä ei mitään, se vaan chillaillee rauhassa omiaan. Päivä oli ja meni nopeasti, Mosku-veikka oli hienosti PU2 ja sai toisen SERTinsä. :) Itsekin sain kehässä pyörähtää kun esitin BIS-KASV-kehässä Dagolas Haltiattaren. Sieltä muuten kasvikselle BIS-1, mahtavaa. :>

Koru ja isoveikka Mosku

Koru istuu hoitotätin kanssa emännän kuvatessa. "Huoh. Mitäs tässä sit..."


Sunnuntaina poikettiin debytoimassa misseilyä, kun Koru osallistui ekoihin mätsäreihin. Hienostippa se siellä oli ja kehässäkin esiintyi rennosti kuin vanha kehäkettu. Punainen nauha ja viiden kärjessä oltiin 13 pennusta. :)

pieni suuri pikkutirppa

Muutama yö ollaan nyt Louella päivystetty ja tämäkin viikko majoitutaan maalla. Tänään Korulla kävi kaverina porokoira-lapinkoiramix Puntti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti "Konttisilla." :)


Fiksu pentu




Punttimies!


Nyt on sitten molemmat ilmoitettu seuraaviin näytelmiin. Koru debytoi pikkupentuluokassa Kotkan erkkarissa 18.6, Tiko pyörähtää siellä ja sitten 19.6 Kotkan KVssä. Kesälomareissua siis pukkaa.. :) Tiko pitäisi ilmoittaa vielä Ouluihin, ennenkuin ilmo menee umpeen.... Muuten chillaillaan kesä. :)

Ei kommentteja: