Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

tiistai 23. heinäkuuta 2019

Kesä kaunehin

 
13. ja 14.7 käytiin Oulussa näytelmissä. Lauantaina oli aivan upea päivä: Keino oli peräti PU2, saaden toisen SERTinsä ja VA-NORD SERT:in! Konsti oli vuoden tauon jälkeen  varsin mukana, ja ylsi upeasti kova tasoisessa porukassa valioluokan toiseksi ja lopulta PU3:nneksi. Sunnuntaina käväistiin Keinon kanssa kahdestaan, ja tulos oli AVO H. Tuomari tykkäsi, että Keinon pää on liian pieni kroppaan ja oli tästä syystä H:n arvoinen.

20.7 oli vuorossa Kemi KR, Keino AVO EH3, Lelu AVO ERI2 ja Tiko kävi myös kehässä, ollen VET EH1. Valitettavasti juuri kehässä Tiko varoi vasenta polveaan joka vaikutti arvosteluun niin paljon ettei tuomari voinut palkita Tikoa korkeammin, vaikka papparaisesta kovasti tykkäsi.

Kesähelteet iskivät viimein ja koirien päivät ovat koostuneet lähinnä vesi- ja palloleikeistä. Kahlaamassakin ollaan käyty, mutta muuten käytännössä vain lepäilty. Kun lämpötila on ollut lähempänä kahtakymmentä entä kolmeakymmentä varjossa, ollaan käyty pitkiä metsä- , suo- ja mäkilenkkejä ja kiipeilty hiekka- ja soramontuilla. Koirat ovat hyvässä lihaskunnossa ja uskon, että syystreenit voidaan aloittaa samantien +10-15km paikkeilta helposti. Kohtahan kesä on jo ohi...


Ei kommentteja: