Levinneisyys

Kotisivujen ja blogin kävijät
Ilmainen www-laskuri

www - kuvat.fi | rispe - kuvat.fi
hiidenlahden - eisenfest - fihtolas - savumerkin

************************************

T I K O - K O R U - K O N S T I - K E I N O - R A E - L E L U - MUUT KOIRAT

**************************************

lauantai 15. syyskuuta 2018

Uusia tuulia

"Maailma muuttuu, niin minäkin"

Aina ei mene kuin Strömsössä ja tästä eteenpäin tallustellaan puolta pienemmällä laumalla eteenpäin. Koirat on ottaneet uuden asuinpaikan hyvin vastaan, vaikka ovatkin hieman hämillään pienentyneestä perhepiiristä. 


Päästiin aloittamaan huskien syystreenit uudelleen, eilen kilometrejä tuli lämpimässä säässä reilu 4km raskaassa maastossa mönkijällä. Lelu on ollut juoksuevakossa äitinsä ja henkisen siskonsa helmassa (Ahulin Sonja & Savumerkin Sole Nii Justiinsa), tukiverkosto on ollut suuri apu tässä uudessa elämän luvun aloituksessa. < 3 Konsti lähteepi citykoiraksi Annille joksikin aikaa ja Koru on pidemmän aikaa majaillut Keminmaassa Tikon kanssa "eläkepäiviä" viettäen. Me tällähetkellä loput (Keino, jakutialainen Sitka ja alaskalaiset Delta, Owen, Tika, Särmä ja Wimma) ihmetellään tässä päivä kerrallaan.



"mummolassa" Keminmaassa kyläilemässä

Ilmoitin Keinon ja Lelun Himokselle erkkariin ja Seinäjoen KV:seen. Vielä mennään Jyväskylän KV:seen ja NORD-näyttelyyn ja joulukuussa perinteisesti messariin. Lelu on vielä täysin karvaton, mutta toivo elää että pikkuisen ehtii kasvattaa ennen parin viikon päästä olevaa erkkaria...

Ei kommentteja: